Anđela Đuričić Ne Prestaje Da Se Blamira: Pokušala Da Bude Pametna, Pa Se Žestoko Ispalila!

Showbizz

Anđela Đuričić ne prestaje da se blamira: Pokušala da bude pametna, pa se žestoko ispalila!

Anđela Đuričić je u jednoj emisiji pokušala da citira narodnu izreku, međutim zbog onog što je izgovorila izazvala je lavinu smijeha na mrežama. Kontroverzna bivša rijaliti učesnica Anđela Đuričić ne prestaje da niže skandale ni nakon izlaska iz rijalitija.

U “Zadruzi” je pokazala nasilničko ponašanje zbog kog je i diskvalifikovana, pogazila sva moralna načena u koja se klela, zbog veze sa Zvezdanom Slavnićem, a sada pokušava na sve moguće načine da se domogne slave i estrade, pa se blamira na dnevnom novu.

Anđela Đuričić je, naime, u jednoj emisiji pokušala da citira narodnu izreku, međutim zbog onog što je izgovorila izazvala je lavinu smijeha na mrežama.

“Ko se opeče na jogurt, duva i u mlijeko”, rekla je Anđela Đuričić, a onda su uslijedili komentari poput: “Bože ova žena ne prestaje da se blamira”, “Djevojko uključi logiku malo”, “Poslije ovog blama ne može je oprati ni Sava ni Dunav”, “Pa dobro je rekla hahahaha”, “Mene je blam njenog blama”…

Inače, Anđela Đuričić nakon izlaska iz “Zadruge” i raskida sa Zvezdanom Slavnićem na sve načine pokušava da se domogne slave. Prvo se oprobala kao voditeljka, a nedavno je iznenadila mnoge kada je objavila sliku iz studija i otkrila da snima prvu pjesmu, a prije par dana je posjetila i plastičara.

Blic