U teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo je 11-godišnji dječak: Njegov košarkaši klub iz Slovenije se emotivnom objavom oprostio od njega

Region

Košarkaški klub Ajdas Lenart prisjetio ga se emotivnom objavom na Facebooku.

U subotu poslijepodne na autocesti A2 Zagreb – Krapina, dogodila se tragična saobraćajna nesreća.

38-godišnji Slovenac vozio je kombi vozilo iz smjera Zagreba prema Krapini. Kako javljaju Slovenske novice, nije vozio sredinom obilježene prometne trake, već je djelomično vozilom prešao na zaustavni trak. Pritom je prednjim desnim dijelom kombi vozilo naletjelo na stražnji lijevi dio poluprikolice motornog vozila, koju je zbog kvara zaustavio 50-godišnji državljanin BiH.

Kako javlja hrvatska policija, kombi je udario u bočni dio poluprikolice koja je sletjela s travnate padine i udarila u odvodni kanal, pri čemu je 11-godišnje dijete ispalo iz kombija i na mjestu preminulo. Vozač kombija je vozilom hitne pomoći prevezen u Opću bolnicu Zabok.

Kako je objavio Košarkaški klub Ajdas Lenart na svom Facebook profilu , u subotu su “u tragičnoj prometnoj nesreći izgubili našeg Tjašeka”. Vaš osmijeh uvijek je teretanu ispunjavao pozitivnom energijom i radošću. Uvijek ćeš biti s nama na terenu u našim srcima. Iskrena sućut obitelji.”

gpmaljevac.com