„Putuj dušice, svima nam krvari srce“: Najtužnije vesti stižu iz doma Sergeja Trifunovića (FOTO)

Region

Da su kućni ljubimci Sergeja Trifunovića članovi njegove porodice mogao se uveriti svako ko je bar jednom pogledao „Instagram“ profil popularnog glumca.

Sergej uživa u društvu svojih vernih prijatelja psa Mileta i mačka Rajka, a tu su i fotografije drugih životinja, pa je jasno da je on zapravo veliki ljubitelj šapica.

Upravo ta bezuslovna ljubav i privrženost koju razumeju samo vlasnici kućnih ljubimaca, navele su ga sada da se oglasi javno i sa svima podeli pretužne vesti.

Da je tuga Sergeja Trifunovića i njegovih najbližih danas zaista nemerljiva saznali smo putem pomenute društvene mreže:

„Nakon 13. godina, moji roditelji su bili prinuđeni da uspavaju predivnog engleskog setera, koga smo nazvali Ringo“, napisao je Sergej pa dodao:

„Ringo je bio… malo je reći duša. Putuj dušice, svima nam krvari srce. Ljubimo te i volimo večno. Lepoto“, oprostio se glumac od psa.

Sergej je odlazak ljubimca vrlo bolno podneo jer nije izgubio samo psa, već izvor bezuslovne ljubavi, prijatelja koji mu je život činio lepšim, te nije čudno što toliko nedostaje sada kada ga više nema.

Dirljive reči kojima se Sergej oprostio od krznenog drugara opisuju kolika je njegova tuga a pratioci ganuti ovim njegovim postom neprestano šalju poruke prepune podrške.

Izvor: story.rs