NE DAM JOJ NI ŠERPE NI TIGANJE! GADAN RAZVOD SLAVNOG GLUMCA: Žene lude za njim u celom svetu, a njegova ga varala u kući

Svijet

Kevin Kostner se razvodi posle 19 godina braka, a ženi Kristini Baumgartner ne da ni šerpe iz kuće.

Kevin Kostner prolazi kroz gadan razvod od Kristine Baumgartner posle 19 godina braka. Iz dana u dan se na sudu smenjuju “pobede” i “porazi”, jer se njih dvoje raspravljaju oko imovine.

Na poslednjem ročištu je slavni glumac bio taj koji je “ubeležio pozitivan poen”, jer je sud zabranio Kristini da iznosi određene stvari iz luksuznog doma u Kaliforniji

“Kristina sme da uzme svoju odeću, tašne, nakit i kozmetiku”, glasi nalog suda, “ali ništa drugo iz kuće u kojoj je živela sa Kevinom i njihovo troje dece. “Ne sme da uzima nameštaj, pokućstvo, aparate, umetnička dela niti bilo koje druge predmete.”

Kostner je podneo zahtev sudu da joj zabrani iznošenje imovine, a njegovi advokati su naglasili da – po predbračnom ugovoru – on i žena nemaju zajedničke imovine. Prethodno je Kristinin pravnički tim podneo listu stvari koje ona planira da uzme, a u njemu su “neodređeno navedene neke šerpe i tiganji”, žalio se Kostner

Kristina je, navodno, planirala i da odnese skupoceni kućni bicikl, a za medije je rekla: “sigurno Kevin neće biti oštećen ako ga odnesem”. Kostnerove obožavateljke, međutim, oštro komentarišu kako će njegova žena dobiti skoro milion i po dolara alimentacije. “Pa neka kupi sebi novi kućni bicikl od tih para”, pišu u komenarima.

Isplivava na videlo i činjenica da je Kristina, pre nego što je iznenadno zatražila razvod, kupila nov luksuzni automobil ne samo sebi već i svojim roditeljima. “Planirala je polako izlaz iz zajednice s Kevinom, grabila šta je mogla”, navodi se.

Posebnu sumnju izaziva činjenica da je iz gostinske kuće uz imanje Kostnerovih izbačen Danijel Star koji je iznajmljivao ovu nekretninu. Priča se da je provodio mnogo vremena sa Kevinovom ženom, dok je glumac snimao bez prestanka popularnu seriju “Jeloustoun”. Staru je uručen otkaz tri meseca pre isteka ugovora, a Kostner je, kako pišu američki portali, bio uveren da ga je Kristina prevarila.

Podsetimo, Kevin je već platio jedan od najskupljih razvoda u istoriji Holivuda kad se rastao od žene Sindi. Zato se pred brak s Kristinom obezbedio predbračnim ugovorom. “Jednom sam bio izbačen iz svog doma, neću dozvoliti da mi se to ikad više desi”, kazao je slavni glumac. Više Kristininih slika pogledajte u galeriji.

Tekst: Lepa&Srećna mondo.rs