Vlasnik građevinske firme Edis Vehabović nudi besplatnu pomoć u sanaciji nakon nevremena u Sloveniji

Region

Snažno nevrijeme koje je u ranim jutarnjim satima pogodilo je Sloveniju, u mnogim je mjestima izazvalo znatnu štetu.

Posljedice nevremena vidljive su i u Mariboru. Prema prvim procjenama, nevrijeme je iščupalo najmanje osam stabala, a mnoga stabla i grane su polomljena. Zbog nastale situacije park je trenutno neprohodan, priopćeno je iz Općine Maribor.

Bez struje je u 7.20 sati bila još 41.000 kupaca i to na području Ptuja, Dornave, Lenarta, Ljutomera, Mačkovaca, Grada, Otovciva, Murske Sobote, Gabera, Sela, Puconceva, Podvelke, Radenčeva, Vidma, Apača. , Črncev, Zamarkova , Presike, Ruš, Limbuša, Selnice, Kamnice, Sladki Vrh i Kungota, napisali su na svojim stranicama Elektro Maribor.

Mnoge kuće su ostale bez krova pa vatrogasci i građani pomažu u sanaciji, a jedan od njih je Edis Vehabović koji živi 30-ak kilometara od Maribora u mjesto Apače, ima građevinsku firmu i ponudio je besplatnu pomoć svima kojima je potrebna.

Već dva krova smo obnovili i ako treba još nekom mi smo na raspolaganju svima, navodi Edis Vehabović za naš Portal Gpmaljevac.com potvrdio, Edis je inače rodom iz Vrnograča u Bosni i Hercegovini.

gpmaljevac.com