MILENA POPOVIĆ OBJAVILA SELFI SA GROBLJA Udovica Olivera Ivanovića napravila HAOS na mrežama poslednjom objavom

Region

Državna sekretarka i udovica ubijenog Olivera Ivanovića, Milena Popović veoma je aktivna na društvenim mrežama, pogotovo na Instagramu gde redovno deli svoje fotografije.

Ipak, sada je poslednjom objavom na pomenutoj mreži privukla veliku pažnju.

Naime, Milena je objavila fotografiju na kojoj se iza vidi spomenik, zbog čega je izazvala lavinu komentara zbog fotografisanja na groblju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milena Popović (@milena_bogdan)

Ona je pozirala u beloj košulji sa skupljenom kosom i jakom šminkom.

“Na Kordunu grob do groba…”, “Selfi sa groblja, malo je degutantno”, pisali su joj pratioci sa Instagrama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milena Popović (@milena_bogdan)

Podsetimo, Milena je već neko vreme u vezi sa Igorem Jurićem, a nedavno je nedavno istakla da ne krije vezu sa Jurićem, koji je, podsetimo, predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu.

Ljudi spekulišu kad i da li treba ponovo da se voli. Skloni smo tome da osudimo, ali, prosto, za ljubav ne postoji pravo vreme. To ne možete da planirate. Imala sam sreću da posle svega što se desilo meni i Bogdanu pronađem čoveka s kojim danas živim, s kojim sam srećna. Ja sam neko kome znači da ima nekoga, neko ko smatra da je ljubav najvažnija stvar na svetu – rekla je ona tad za “Republiku” i dodala:

– Ispunjena sam s te strane. Posle Bogdana, to je jedan bitan segment mog života. Zahvalna sam Bogu, okolnostima, sudbini takvoj kakva je što sam posle svega pronašla neki svoj mir i spokoj. Kao i svi muškarci. Svaka veze i odnos imaju uspone i padove, svađe… Ali sve je to lepo i sve to tako treba da bude. Jednostavno.

blic.rs zabava