“Nisam spavao noćima zbog Ane”: Aca Bulić otkrio svoje emocije prema Ćurčićevoj, ona otkrila dalje planove

Showbizz

Drugoplasirana zadrugarka pričala je o svojim planovima, dok je njen dečko, s kojim je obnovila ljubav posle 25 godina, ispričao da je njemu najvažnije da je Ćurčićeva sada srećna

Voditeljka Jovana Jeremić ugostila je Anu Ćurčić i Acu Bulića u “Novom jutru” .

Drugoplasirana zadrugarka pričala je o svojim planovima, dok je njen dečko, s kojim je obnovila ljubav posle 25 godina, ispričao da je njemu najvažnije da je Ćurčićeva sada srećna.

Na Jovanino pitanje ko ju je najviše razočarao od bliskih ljudi kada je izašla iz rijalitija, Ana je odgovorila:

– Svi su tu gde su i bili, nemam veliki krug ljudi. Videli ste moj susret sa mamom i sinom. Ćerku ne smem da pominjem, ona to ne želi. Podneli su ovo teško, ali Aca im je bio tu, što je meni važno. Baš je bio tu, on je heroj – rekla je Ana, a onda je Bulić ispričao kada je bio najponosniji na svoju sadašnju devojku.

Svaki sekund je bio važan, sve scene su bile potresne. Proživljavao sam savki sekund, nisam spavao noćima. Važno je da je srećna, živa i zdrava i da se volimo – rekao je on.

– I da imam sjaj u očima. Moje najbliže drugarice mi kažu da sam druga žena. Juče sam se videla sa Zokom, družimo se van “Zadruge” još bolje i čvršće – dodala je Ana, a onda progovorila o tome šta će raditi u narednom periodu.

Radim u salonu, planiram nešto sa Zokom i nešto od septembra – govorila je Ana Ćurčić.

– Kafana – dodala je Jovana Jeremić.

– Da – potvrdila je Ana.

Njih dvoje su se dotakli i Acine bivše devojke sa kojom je bio sedam godina, a koju je Ana hvalila na sva usta.

– Neću da je uvlačim u neku javni svet jer ona to ne zaslužuje. Bitno je da mi znamo istinu – rekao je Bulić, a onda je Ana progovorila o njihovom odnosu.

– Prva ljubav zaborava nemam, Aca je moje prvo sve. Sve sam prvo doživela sa njim. Mi smo zakazali svadbu, ostala sam u drugom stanju, desila se tragedija. To sve nas drži i dan danas. Ja nisam kriva što je on raskinuo sa devojkom – tvrdila je Ana.

telegraf.rs