Ova dva čovjeka godinama rade zajedno, a slučajno su otkrili jednu nevjerojatnu stvar

Zanimljivosti

Iako godinama rade zajedno, ova dva čovjeka nisu znala jednu važnu stvar. Slučajno su je otkrili.

Nathan Boos i Robert Degaro došli su do nevjerojatnog otkrića. Saznali su da nisu samo radni kolege i prijatelji, već i otac i sin.

Nekoliko godina zajedno rade kao vozači kamiona u jednoj prijevozničkoj tvrtki, no prije toga nisu znali za njihovu vezu.

Nikad mu nisu rekli tko su mu biološki roditelji
Nathanovi posvojitelji su znali tko su njegovi biološki roditelji, ali budući da Nathan nikada nije pitao, nikad mu nisu rekli.

Onda mu je jednog dana majka spomenula da su on i njegov biološki otac prijatelji na Facebooku. Ispostavilo se da su obojica vozači kamiona za istu tvrtku i da se već duže poznaju.

“Dok sam odrastao, uvijek sam znao da sam posvojen; samo mi nije palo na pamet da ću ikada pronaći svoje roditelje”, kaže Nathan.

“Poslao mi je poruku i pitao me poznajem li njegovu biološku majku. Potvrdio sam i rekao da je to moja bivša žena … i skoro pao sa sjedala”, rekao je Robert.

U nastavku pogledajte ovu nevjerojatnu priču.

Robert, koji s bivšom suprugom ima još dvoje djece, kaže da je odluka o davanju Nathana na posvajanje bila zbog financijskih problema. Priznaje da u to vrijeme nije bio uzoran otac.

“Još uvijek je to šok i ima dana kada nisam siguran što reći ili kako se ponašati. Kako smo odrastali, nismo imali odnos otac-sin, ali onda smo postali kolege prije nego što smo znali tko smo zapravo”, ispričao je Robert.

Oboje kažu da im je ovo otkriće donijelo osjećaj mira i da planiraju nastaviti graditi svoju obiteljsku vezu.

novizivot.net