Adriana i Sava Džehverović pokazali kako su opremili sobu za bebu: Iznad kolevke stoji predivan natpis

Showbizz

Sve su sami dizajnirali

Snajka pevačice Teodore Džehverović, blogerka Adriana Kadar, juče se porodila i na svet donela preslatku devojčicu kojoj su ona i tata, Sava Džehverović, dali ime Dorotea.

Ime su odabrali odmah nakon što su saznali da je devojčica a, kako su ranije pričali, to je bila Savina želja još otkad je dobio sestru Teodoru, pošto je ime slično, samo sa izmenjenim redom slova.

Pre odlaska u porodilište, Adriana je sa svojim suprugom detaljno opremila sobu za bebu, a proces sređivanja pokazala je i na TikToku.

Dečja sobica je u belim tonovima, orman sa fiokama rađen je po meri, a na zidu iznad njega zalepljena su srca i natpis Dorotea.

Kolevku su zajedno montirali, a potom su u nju stavili preslatku, pletenu ležaljku za bebu. Kako sve izgleda možete pogledati u galeriji ispod.

Inače, novopečena mama se nakon porođaja oglasila i otkrila kako je protekao porođaj.

– Sam porođaj je bio kratak i ne toliko bolan kada uporedim sa kontrakcijama. Osećaj kada su mi je stavili na grudi je bio nešto neverovatano, što ću pamtiti do kraja života – napisala je Adriana.

Sava je takođe podelio svoje utiske i veoma je ponosan na svoje devojke.

– Nemam snage ni mnogo da pišem. Danas sam doživeo najveću sreću u životu. Doživljaj je neopisiv a emocije samo jednom u životu. Toliko sam želeo da prisustvujem porođaju i da zajedno dočekamo na svet našu Doroteu. Želja nam se ispunila u poslednjem trenutku jer je Bog tako hteo. Svakom tati bih to preporučio. Moja žena je danas bila heroj i ponosim se njom. Bićeš najbolja mama na svetu – napisao je Džehverović na Instagramu.

(Telegraf.rs)