“Jao, sine, koliki si!” Jokić ušao u prodavnicu da kupi pivo – reakcija prodavačice nasmejala ljude do suza

Region

Nikola Jokić bio je MVP finala NBA lige u kojem su njegovi Denver Nagetsi pobedili Majami Hit. Srpski centar je jedan od najboljih košarkaša sveta, koji se posle sezone vratio prvo u svoj Sombor, gde radi sa konjima sa kojima ide na trke. Iako je zvezda, ne prepoznaju ga svi. Dok je prolazio sa prijateljima, Jokić je svratio u prodavnicu u Goraždu na jugoistoku Bosne i Hercegovine da kupi sok i pivo.

Prodavačica Dina nije prepoznala Somborca, ali ga je nasmejala svojim komentarom.

-Joj sine, koliki si, ti si samo za košarku – rekla mu je Dina. Klik.ba piše da je radnik na viljuškaru prepoznala Jokića, dok je vlasnik radnje Dino Zorlak dao izjavu o srpskoj zvijezdi u radnji.

Pogledajte kako je to sve izgledalo.

Narod je oduševljen susretom”
– Bio sam u gradu kada su me pozvali i rekli da je Nikola Jokić u prodavnici. Nikola i njegovi drugovi su stali da puste viljuškara da radi svoj posao, a onda su ušli u prodavnicu da uzmu piće i neke sitnice. Bili su prijateljski nastrojeni i niko nije mogao da veruje, ali to se desilo.

Radnica na kasi Dina nas je sve nasmejala. Naravno, podelili smo video. Narod je oduševljen susretom, ali mi je žao što nismo imali priliku da razgovaramo. Nikola je, kao i svi ostali, uvek dobrodošao u Goražde i kod nas – rekao je Zorlak.

Jokić poseti Mećavnik
NBA zvezda Nikola Jokić posetio je Mećavnik gde je na terenima demonstrirao svoje košarkaško umeće.

Jokić je na Mećavnik stigao i pored toga što voditelj, svetski poznati reditelj Emir Kusturica, nije mogao da ga lično upozna, ali su razgovor obavili telefonom.

Kusturica je izrazio divljenje košarkašu, opisavši njegov pristup igri kao “školastičan i slobodan”.

On je dodao da je Jokićeva košarka “postala simbol slobode” i da je “najslobodniji od svih nas dečaka”.

Prema Kusturičinim rečima, Jokićev uticaj i talenat promenili su NBA i učinili Jokića najboljim košarkašem sveta, prenosi portal „Iskra”.

Kusturica nije mogao da upozna Jokića jer se trenutno nalazi na završnoj turneji sa svojim bendom “Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra” u Rusiji.

sportal.blis.rs