RHMZ najavljuje: U naredna dva sata kiša i grmljavina u ovim delovima zemlje, sutra hladnije i sa padavinama

Region

Republički hidrometeorološki zavod najavio je da nas u naredna dva sata u Vojvodini, Mačvanskom i Kolubarskom okrugu očekuju kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom.

„U naredna dva sata mestimično u Vojvodini, Mačvanskom i Kolubarskom okrugu kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Takođe, na području Beograda kratkotrajna kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom“, najavili su iz RHMZ.

SUTRA OSETNO HLADNIJE, POVREMENO SA KIŠOM
„Jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, pojačanim severozapadnim vetrom i padom temperature koje će kasnije posle podne zahvatiti Bačku i sever Banata, tokom večeri premeštaće se preko ostalih delova Vojvodine, ka zapadnoj i centralnoj Srbiji pa se u tim predelima padavine očekuju tokom večeri i noći“, saopšteno je i dodato:

„Sutra osetno hladnije, temperatura će biti u padu za oko 10-ak stepeni u odnosu na današnji dan. Tokom dana biće pretežno oblačno, povremeno sa kišom, na jugozapadu i jugu i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Sredinom dana prestanak padavina očekuje se prvo u severnim, a do kraja dana postepeno i u ostalim predelima Srbije“.

nova.rs