‘JA NISAM PRODALA VERU ZA VEČERU!’ Aleksandra ponovo udarila na Dejana Dragojevića, njegovi fanovi ne prestaju da je urnišu zbog Zvezdana i Bilala! (VIDEO)

Showbizz

Voditeljka Ivana Šopić u večerašnjem izdanju emisije “Narod pita” ugostila je Aleksandru Nikolić i Maju Marinković. Usledilo je novo uključenje, javio se Saša.

U prvom “Narod pita” Aleksandra se žalila da Dejanovi fanovi pljuju nju. Pitanje sad za tebe Aleksandra, pošto prošli put nisi čula, da li zauzeta dozvolja drugom momku da joj gura ruke u međunožje i to pred svima u vreme u emisije – rekao je gledalac

To se nije desilo, loša informacija – dodala je ona.

Imala si crvene helanke i još si se naginjala da se ne vidi. Za Zvezdana kažeš da si se uplašila, a onaj zagrljaj? – upitao je Saša.

Možete da vidite kakva mi ja faca bila, skamenjena – rekla je Aleks.

Odakle onda rečanica: “Kad ćeš ostaviti Anđelu?” – dodao je on.

Nisam znala šta pričam, terala sam inat Filipu. On je bio sa Majom Marinković tad tri metra od mene, s…a nije bilo, poljubac se nije desio. Poljubac je bio možda u vašoj glavi. Danas mi je bio divan dan i dobila sam divne informacije, niko ovo neće da mi pohvali – govorila je ona.

Šta si radila sa Bilalom? Slanje čokoladica i pivo? – pitao je gledalac.

To sam objasnila. Ako je moja najveća greška što sam ostavila Dejana, osudite me zbog toga. Znam da su mnogi želeli da se nađu na mom mestu, možda neke druge sezone – pričala je Nikolićeva.

Ti ranjenom dečku guraš nož u leđa, a kažeš da si mu pomogla – dodao je gledalac

Mislim da je bolje da iskeno kažem, nego da ga lažem, a gajim emocije prema nekome drugom. Ja nisam prodala veru za večeru, šta da kažem. Ja sam verena devojka, uskoro svadba, gledaćete i to – poručila je ona.

pink