“ALEKS MIMA BUJANOVAC!” Ana Ćurčić na grub način udarila na pobednicu “Zadruge 6”! Večeras će je razotkriti?

Zanimljivosti

Nakon završetka šeste sezone rijaliti programa “Zadruga”, gledaoci su navikli da se svako veče druže sa bivšim zadrugarima u emisiji “Narod pita”. To je prilika da gledaoci razgovaraju sa rijaliti učesnicima o dešavanjima na velelepnom imanju u Šimanovcima i da pretresu najbitnije teme.

Večerašnja gošća će biti Ana Ćurčić. Ana je svakako jedna od učesnica koja je obeležila prošlu sezonu, a dešavanja i okolnosti pod kojima je ušla u “Zadrugu 6” i dalje se prepričavaju. Međutim, njen potez koji je sada povukla mnoge je iznenadio, jer je direktno bocnula pobednicu Aleksandru Nikolić.

– Večeras budite uz Anu! Zovite što više i pružite joj podršku, trebaće joj. Večears je sama u emisiji i nije isključeno da će se svaki geldalac koji bude zvao obrušiti na nju. Budi jaka, lavice, ne daj se – napisali su sa profila koji se zove “AlexMimaBujanovac”.

Ovo je bila kardinalna greška, a možda je i namerno učinjen ovaj “propust”? Ana jeste izjavila da će se boriti da istera svoju pravdu i da se više neće obazirati na druge, te bi se reklo da upravo sada to i radi. Postavlja se pitanje, da li će je možda večeras u emisiji “Narod pita” spominjati ili možda dokrajčiti?

Kako će Aleks na ovo reagovati, ostaje nam da ispratimo.

srbija danas