Tužna sudbina finaliste „Zvezda Granda“, otac mu se ubio, sestra umrla: “Život se menja kad ostaneš bez svega“

Region

Još 2018. godine Milan Bukilić iz Podgorice privikao je pažnju javnosti kako zbog čarobnog glasa koji poseduje, tako i zbog potresne životne priče koja je rastužila mnoge.

Iako je njegov talenat oduševio gledaoce „Zvezda Granda“, potresno priznanje da je rano izgubio najdraže članove svoje porodice izbilo je u prvi plan.

Njegovo svedočenje da mu prvo umro deda, zatim sestra, a potom da je njegov otac izvršio samoubistvo raspalakalo je mnoge.

Sa samo 11 godina Milan je morao da odraste preko noći, a danas ne želi da se osvrće na tragediju koja mu je promenila život.

-To je davno prošlo, život ide dalje. Da mi se to sada desilo, mnogo teže bih podneo. Ali došlo je vreme da drugačije razmišljaš, gledaš sutra, ne juče. Pokušaću da opravdam sva očekivanja i ulaganja u moju muzičku karijeru. To je moja misija – rekao je ranije Milan tokom takmičenja i osvrnuo se na tragediju koja je obeželila njegovo detinjstvo:

– Život se menja kada ostaneš bez svega što si imao. To me je još više motivisalo da napravim muzičku karijeru. Znam kako je imati pa nemati. Skroman sam, ne želim da se zanosim stvarima kojima se zanosi današnja omladina – skupi automobili, alkohol, narkotici. Vidim sebe kao normalnu osobu. Sve što mi se dešavalo ima velikog udela u kreiranju mene kao osobe.

Tokom takmičenja ranijih godina, pa i ove sezone Milan je pored talenta na sceni pokazivao vedar duh i energiju, što ga je i dovelo do samog finala. Naravno, tu je i pomoć mentora Đorđa Davida koji je svojim zalaganjem i radom uspeo da Milana dovede do same završnice takmičenja.

Ipak, osvrtanje medija na njegov privatan život i detalje tragedije nisu mu pale lako.

-Pogodile su me neke istine koje sam ranije pričao o svom životu, za gubitak mog oca, sestre…To je nešto što ne želim da pominjem, ako nešto ne volim jeste da me neko sažaljeva. Ne volim da se piše o tome, to ne igra nikakvu ulogu u mojoj karijeri- istakao je ranije Milan za Grand.

Ove sezone pokazao je suprugu i sina i istakao da su njegov najveći uspeh. U takmičenje je često dolazi upravo sa najdražim članovima porodice, a za Grand otkrio je da je njegova supruga slikarka, dok se nada da će njegov naslednik biti umernik, muzičar ili glumac.

-Došli smo porodično, taman i on da se navikava na svetla i na scenu – objasnio je Milan dolazak svog sina u „Zvezde Granda“ i otkrio kako njegov naslednik reaguje kada prati njegove probe i pripreme za takmičenje.

-Što je stariji vidim da uspevam da mu držim pažnju. Čak sam primetio i kada gleda moj nastup na televiziji da ima veliku koncentraciju i da me pažljivo prati. Mislim da mu se generalno sve ovo sviđa i iskreno se nadam da će da poprimi neki gen na mene. Supruga je slikar, ja sam muzičar tako nek poprimi bilo koju umetničku crtu, ja ću biti zadovoljan. U ovom digitalnom svetu više bih voleo da se bavi muzikom ili možda glumom, ko zna – ispričao je Milan za Grand.

Ceo intervju sa Milanom i njegovom suprugom pogledajte u videu ispod.

grand.nova.rs