TUŽNA, BEZ OSMIJEHA I TRUNKE ŠMINKE – Anastasija Ražnatović Prvi Put Pred Kamerama Nakon Pobačaja: Duboka Tuga

Showbizz

TUŽNA, BEZ OSMIJEHA I TRUNKE ŠMINKE – Anastasija Ražnatović prvi put pred kamerama nakon pobačaja: Duboka tuga

Kćerka folk zvijezde Cece Ražnatović, pjevačica Anastasija Ražnatović, se nakon gubitka bebe vratila iz Španije u Beograd, kako bi bila uz porodicu u ovako teškim trenucima. Kako su javnosti nedavno saopštili, Ražnatovićeva je izgubila je bebu u petom mjesecu trudnoće i sada prolaze kroz težak period.

Anastasija se povukla iz javnosti i ugasila je društvene mreže, a sada je prvi put, nakon tragičnog događaja, stala pred televizijske kamere. Bez trunke šminke i bez osmijeha na licu, mlada pjevačica prisustvovala je porodičnom ručku povodom Cecinog pedesetog rođendana.

Ceca nije krila sreću što joj je porodica na okupu, a nisu propustili priliku ni da Anastasiji prepričaju sve događaje koje je propustila tokom svog boravka u Španiji. Mlada pjevačica pridružila se mami na treningu, a na putu do teretane opušteno su ćaskale, kada se Anastasija požalila da je umorna i da joj se spava jer je čekala svog momka do 4 ujutru.

– Nemanja je došao u četiri i nešto ujutru. I ja sam zaspala isto, uključila sam ton, pa sam ga čula kada me je zvao i otvorila sam mu vrata. Poslije smo čak i odgledali seriju, jedna epizoda nam je ostala. I onda smo zaspali, pošto je i on bio mrtav – kaže Anastasija, a Ceca je dodala:

– Ja sam ga čekala do pola četiri i zaspala. Mislim se, zete, ne mogu da te čekam više – priznala je Ceca.

balasevizam.novi.ba