Igrač Partizana nije prao hlačice cijelu sezonu zbog praznovjerja. Pogledajte kako su izgledale…

Region

Na posljednjoj utakmici sezone itekako se vidio rezultat toga. Bijela boja poprimila je žutu pa su se mnogi pitali zašto ima hlačice drugačije boje u odnosu na svoje suigrače. Obzirom da je ove sezone odigrao 74 utakmice, nije ni čudo što su požutjele

Upumpani silni milijuni eura u klub konačno su se isplatili Partizanu. Crno-bijeli pobijedili su prije tri dana pobijedili Crvenu zvezdu na svome parketu i s ukupnih 3-2 osvojili ABA ligu prvi put nakon deset godina.

Skočili su igrači Partizana jedni drugima u zagrljaj, inače uvijek crveno i bijesno lice trenera Željka Obradovića konačno je poprimilo note olakšanja i veselja, no navijačima je za oko zapeo jedan drugi detalj. Svi igrači Partizana imali su hlačice crno-bijele boje, dok je samo američki košarkaš Zach LeDay na sebi imao hlačice crno-žute boje. Razlog je bizaran.

Mnogi sportaši su praznovjerni i vjeruju da neke stvari u njihovoj svakodnevnoj rutini itekako utječu na sportske uspjehe i donose im sreću. Neki prvo obuju lijevu tenisicu, netko prvo desnom nogom kroči na teren, a drugi, pak, poput nekad Gorana Ivaniševića, ne briju se cijeli turnir. Što se tiče LeDaya, njegovo praznovjerje se očitovalo na – hlačicama, pišu srpski mediji. Vjerovali ili ne, američki košarkaš cijelu sezonu igrao je u jednim hlačicama jer je mislio da mu donose sreću. Da, dobro ste pročitali. Zbog praznovjerja nije dozvolio da mu klupsko osoblje opere hlačice.

Na posljednjoj utakmici sezone itekako se vidio rezultat toga. Bijela boja poprimila je žutu pa su se mnogi pitali zašto ima hlačice drugačije boje u odnosu na svoje suigrače. Obzirom da je ove sezone odigrao 74 utakmice, nije ni čudo što su požutjele.

Nije poznato je li u njima igrao u svim natjecanjima ili samo u ABA ligi, no kako god bilo, pretpostavljamo kako je ventilacija u svlačionicama Partizana ove sezone uvijek bila pojačana na maksimum

24sata