Marija Šerifović ubeđena u pobedu? „U stresu sam, držala sam kandidate do 7 ujutru kod mene“ (VIDEO)

Showbizz

Večeras se održava veliko finale „Zvezda Granda“ u kom će se nadmetati 17 finalista koji su sa mentorima devet meseci intenzivno radili.

Svi mentori stigli su u studio na Košutnjaku sigurni da će njihovi kandidati večeras dati svoj maksimum. Jedna od njih je i Marija Šerifović koju je naša ekipa uhvatila kako se priprema i jede tik pred početak finala.

-Ovo je i doručak i ručak i večeras, proja sa nečim, tri u jedan – rekla je Marija, a na pitanje našeg Zorana Kuzmanovića Munje da li je na dijeti, odgovorila je:

-Nisam na dijeti, nego sam u stresu zato što sam loše spavala noćas. Kandidati su mi bili do sedam ujutru kod kuće, na probi. Danas ovde proba, da se ovo završi, pa da sutra idem na odmor.

Nakon konstatacije da je svoje kandidate žestoko pripremala za finale i da je mali Hitler, Marija je pojasnila o čemu je reč i zašto je do sedam ujutru držala svoje kandidate.

-Družili smo se, ja nisam mali Hitler, samo svoj posao doživljam i sprovodim veoma profesionalno što ćete u večerašnjem finalu i videti-istakla je Marija za Grand, a ceo razgovor sa njom pogledajte u videu.

grand.nova.rs