Zavirite U Novi Stan Jovane Jeremić: Kupatilo U Mermeru, A Nasred Sobe Hit Detalj U Zlatnom Ramu!

Showbizz

Zavirite u novi stan Jovane Jeremić: Kupatilo u mermeru, a nasred sobe hit detalj u zlatnom ramu!

Voditeljka “Novog jutra”, Jovana Jeremić, konačno je sredila stan koji je prošle godine pazarila u centru Beograda, a sada je za Telegraf pokazala kako ga je opremila, ali i zanimljive detalje koje je već unijela u ovu luksuznu nekretninu na Dorćolu.

Jovana je očigledno riješila da opremi po posljednjoj modi, a u sređivanje je uložila nekoliko destina hiljada eura. Ona je redakciji Telegrafa dostavila fotografije dijelova stana koji je opremila, a pored kupatila u kojem dominiraju luksuzni detalji u zlatnoj boji i mermer, pažnju je privukao jedan u centralnom salonu njenog stana.

Ono što nam je posebno skrenulo pažnju jeste i detalj koji krasi jedan od zidova u dnevnoj sobi. Voditeljka je u zlatnom ramu uramila inicijale svog imena koji su napravljeni od cirkona, a između početnog slova imena i prezimena stoji kruna.

Podsjetimo, pisalo se da je nekretnina Jovane Jeremić koštala 200.000 eura, a Jovana ne krije da je sav novac uložila u stan i da je čak i podigla kredit.

– Jako sam zadovoljna. Sav svoj novac sam dala i uložila u ovaj stan, podigla sam i kredit, sada živim da ga otplatim. Mnogi su mi poklonili namještaj, različite vrste pločica, mermera… Nikada se neću više udati, dokle god ne naletim na nekoga ko će da mi promijeni život. Ja volim luksuz i da sve bude nivo. Što sam sebi kupovala, kupovala sam, sad će meni da kupuju! Alo, ja vrijedim cijelo bogatstvo, a ne jedan Roleks – rekla je Jovana za domaće medije nedavno. Izvor:

Telegraf.rs