Matora I Anita Prave Svadbu Amsterdamu: Ovo Su Svi Detalji Vjenčanja U Holandiji, A Njih Sigurno Vode Sa Sobom!

Showbizz

Matora i Anita prave svadbu Amsterdamu: Ovo su svi detalji vjenčanja u Holandiji, a njih sigurno vode sa sobom!

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović nedavno su otkrile da planiraju da stanu na “ludi kamen”, a kako prenose mediji, vjenčanje bi trebalo da bude u Amsterdamu početkom avgusta.

Sa njima će krenuti samo kumovi koji će svjedočiti njihovom braku, a roditeljima će prirediti svečani ručak kada se vrate sa putovanja. Matora se odlučila za Holandiju jer su tamo gej brakovi dozvoljeni.

– Uzbuđena sam zbog svega što mi se dešava, nisam vjerovala da je Anita moja srodna duša. Kada sam joj predložila brak, odmah se složila, kao i njena majka, što mene posebno raduje. Pripreme su u toku, imam veliku tremu, još ne vjerujem da ću da se ženim – rekla je Matora.

– Jovana me čini srećnom, konačno se osjećam potpunom i srećnom. Moje dijete je još malo da bi mu objašnjavala odnos sa Matorom, ali će vremenom da razumije – iskrena je buduće mlada.

Podsjetimo, Anita je sada na svom Instagram nalogu objavila fotografiju iz prodavnice vjenčanica i tom prlikom pokazala kako teku pripreme za vjenčanje. Naime, u prvom planu našla se prelijepa “sirena” vjenčanica, koju krase biseri, a na njoj bila je tagovana i Matora, koja se odmah oglasila:

Ja ne smijem da gledam to, ja sam mladoženja.

 Star