JADNI RODITELJI, UMJESTO SVADBE SPREMAĆE SAHRANU: Bio Je Navijač Mekog Srca, A Ova Žena Mu Je Promijenila Život, Komšije Samo Riječi Hvale Za Porodicu U*Ijenog Mladića!

Region

JADNI RODITELJI, UMJESTO SVADBE SPREMAĆE SAHRANU: Bio je navijač mekog srca, a ova žena mu je promijenila život, komšije samo riječi hvale za porodicu u*ijenog mladića!

Komšije Milana J. (30), koji je jučer ubi*en ispred porodične kuće u Zemunu, šokirane su incidentom koji se zbio u njihovom kraj

O porodici imaju samo riječi hvale, kako o Milanovoj majci koja je vaspitačica, tako i o ocu, kojeg je stravična vijest zatekla u Crnoj Gori i koji je odmah krenuo put Srbije.

– Divni i radni ljudi, majka vaspitačica, otac se bavio stolarijom – kaže jedan od komšija.

– Koliko znam, ni Milan, kao ni njegov mlađi brat, ovdje u kraju nikada nisu pravili incidente. Pričalo se da je Milan, navodno, imao problema sa zakonom, ali jedino što znam je da je bio navijač. Imao je dugu vezu, finu djevojku. Uskoro je trebalo da se oženi, čak su njih dvoje renovirali neki stan, planirali budućnost. Spremalo se veliko slavlje, svadba, veselje. Radovali su se roditelji, a i djeca. A šta će sad pusti majka i otac? Umjesto svadbe, spremaće sahranu. Tuga – kažu. (ekskluziva.ba)