11 djece za dlaku izbjeglo smrt nakon što se kombi zapalio: Bog nas je spasio!

Zanimljivosti

Dvoje odraslih i 11 djece iz grupe mladih crkve Anchor u Houstonu, Teksas, izražavaju zahvalnost Bogu nakon što su jedva uspjeli evakuirati kombi u kojem su putovali na ljetni kamp nekoliko trenutaka prije nego što se zapalio na autocesti.

“Vjera je imala ključnu ulogu u ovome. Vjerovali smo i molili se za ta djecu”, izjavila je Jordin Williams, majka dvoje mladih kampista.

Kampisti su se ukrcali u kombi kod srednje škole Deer Park i bili su na putu za Kerrville u Texasu kada je požar izbio samo nekoliko minuta nakon što su krenuli na put. Vozač kombija bio je pastor mladih iz crkve i njegova majka, bivša vozačica školskog autobusa.

Primijetili su čudan miris u kombiju
Williams je izjavila da su neki članovi crkve primijetili čudan miris u kombiju prije nego što se vatra pojavila, ali nisu shvatili da je miris dolazio iz vozila.

Hvala Bogu, svi su uspjeli sigurno izaći iz kombija bez ozljeda, te su kamperi na kraju mogli sigurno nastaviti put prema svojoj odredišnoj točki.

Prema Houstonskoj vatrogasnoj postrojbi, uzrok požara u kombiju bio je električni problem. Međutim, stručnjaci upozoravaju putnike koji putuju tijekom ljeta da su vozači često izloženi većem riziku od nesreća i drugih izazova na cestama zbog povećanog prometa u tom razdoblju.

Nacionalna uprava za sigurnost u prometu nudi niz savjeta vozačima kako poboljšati sigurnost tijekom ljeta, uključujući provjeru guma, rashladne tekućine, razine ulja, baterija, svjetala te svih oštećenja ili stanja koja zahtijevaju pažnju.

novizivot.net