Veza sa Minom na testu: Ognjen Amidžić shvatio da je sve greška, pa doneo odluku

Showbizz

Ognjen ne gubi vreme, najavio iznenađenje za javnost

Kada se razveo od Danijele Dimitrovske sa kojom ima sina, Ognjen Amidžić neko vreme proveo je sam, tačnije, to je bila informacija za javnost sve do nedavno kada se voditelj pohvalio 17 godina mlađom lepoticom Minom Naumović.

Lepa Mina sa Ognjenom radi u njegovoj autorskoj emisiji, a ako je njen dragi objektivan kada je posao u pitanju, mlada dama je kreativna, otvorena za javni posao i rada da uči. Zbog svega toga Ognjen ne gubi vreme, pa osim što je u Minu zaljubljen, sa njom kroji i druge planove.

Koliko su zaljubljeni i srećni vidi se na prvi pogled jer su danima nasmejani kao tinjedžeri. Redovno putuju na romantične i egzotične destinacije, a Mina se baš potrudila i da iznenadi svog partnera za rođendan čime ga je baš ganula.

Šampanjac, sveće i baloni, kao i poruka ‘Ti si moj univerzum’ ostavili su Ognjena bez daha, pa se i sam zapitao da li je moguće da se ovako zaljubi nakon dva braka i u zrelim godinama. Ali očito da je moguće, pa zato Ognjen ne gubi vreme, naprotiv. Kako je tajnovito najavio, Mina će vrlo brzo postati njegova supruga.

– Apsolutno sebe vidim kao ponovo oženjenog čoveka, zašto da ne – izjavio je Amidžić i dodao da njegova buduća supruga mora da ima doslovce sve kvalitete, a sudeći po tome koliko se Ogi topi pored lepe Mine i koliko hvali svaki njen gest, verujemo da je prsten već kupio. Naime, Ognjen ne gubi vreme u vezi, to mu ne treba jer shvata da život prolazi i da zbog toga treba brzo donositi odluke. Kad je već našao sebi idealnu, kako pričaju njegovi prijatelji, rešen je da zaprosi Minu i ode s njom pred oltar jer nema razloga da se to ne desi, a samim tim, svako odlaganje i odugovlačenje može samo da im pomrsi konce.

 Ekskluziv

SLIKE: Ata Images/Ivan Vučićević/Instagram