VENČALI SE ALEKS I FILIP CAR?! Verili Se U Rijalitiju Pa Se Zavetovali Na Večnu Ljubav U Hrvatskoj?! BALONI I VATROMET Na Slavlju

Showbizz

VENČALI SE ALEKS I FILIP CAR?! Verili se u rijalitiju pa se zavetovali na večnu ljubav u Hrvatskoj?! BALONI i VATROMET na slavlju

Filip Car i Aleksandra Nikolić obeležili su šestu sezonu rijaliti programa “Zadruga” svojom ljubavnom pričom. Aleksandra je izašla kao pobednica, a pored prvog mesta, desila joj se još jedna bitna stvar u rijalitiju. Car je priredio Aleksandri romantično iznenađenje na velelepnom imanju u Šimanovcima i zaprosio je. Aleksandra je odmah rekla “DA” i na taj način su podigli njihovu vezu na viši nivo.

Ovaj rijaliti par je aktivan na društvenim mrežama i deli sa svojim pratiocima kako provodi vreme na hrvatskom primorju. Neki korisnici Instagrama su posumnjali da su se Aleks i Filip venčali u tajnosti. Ove glasine je podgrejala i fotografija koja je osvanula na pomenutoj mreži, na kojoj se vidi da je Aleksandra u belom kompletu, a Car u crnoj odevnoj kombinaciji. Iza njih se nalaze baloni koji su deo dekoracije.

– Oni se bome venčaše. Što se tiče muštuluka, pošaljite na moj pejpal račun. Hvala – glasio je komentar u opisu fotografije.

Podsetimo, Filip je odveo Aleksandru u Crkvenicu, kod roditelja, a sudeći po objavama na društvenim mrežama, uživaju u svakom trenutku. Pobednica Zadruge je objavila video vatrometa koji joj je navodno priredio Filip Car.

kurir.rs/srbijadanas