Majka Darka Lazića nju moli za pomoć: Spasi mi sina, samo tebi verujem FOTO

Showbizz

Majka Darka Lazića moli Kaću za pomoć

Pevač Darko Lazić i njegova verenica Kaća nedavno su na aerodromu imali incident sa policijom koji je veoma uznemirio njega i njegovu porodicu.

Majka Darka Lazića moli Kaću da pomogne pevaču
Nakon incidenta koji su imali sa policijom na aerodromu, Darko Lazić i verenica Kaća pojavili su se nasmejani na promociji njegovog novog albuma “Sve mi smeta”. Sa njima je bila i pevačeva majka Branka, kao i sin Aleksej koji se nije odvajao od maćehe Katarine.

Da su snaja i svekrva u savršenim odnosima uverili smo se kada je Kaća sela Branki u krilo, pa su nešto čavrljale. Kako smo saznali, Darkova majka smatra da je Kaća ta koja će njenog sina da vrati na pravi put, te je više puta zamolila da pazi na Lazića i ne dozvoljava mu da se vrati porocima.

Branka je srećna jer je Darko sa Kaćom i njih dve su mnogo puta razgovarale i svaki put je ista priča. Branka vidi da se Darko pored Katarine smirio i zamolila je da nikako ne dozvoli da se vrati alkoholu, kocki i drogi. Kaća često putuje sa Darkom i na taj način ga ima na oku i kontroliše ga. Branka je zbog toga srećna i jedva čeka da dobije i treće unuče. Kaća je insistirala da Branka dođe na promociju, ali je zvala i Marinu i pitala da li mogu da povedu i Alekseja, što je Marina odobrila, pa je Darkova mama posebno srećna što je novoj snajki stalo da njen sin ima dobar odnos sa bivšim partnerkama zbog dece. Aleksej je sve vreme tokom promocije bio ili sa Kaćom ili sa Brankom, te je jasno da je Darko konačno pronašao mirnu luku – priča nam izvor blizak Laziću i dodaje:

– Svadbe će biti na jesen i svi se tome raduju, a Branka posebno. Kaća je snajka sa kojom se do sada nikad nije posvađala i ima mnogo poverenja u nju kada je Darko u pitanju – završava naš izvor.

paparazzo.rs