Zavirite na venčanje Virdžinije Mihajlović: Mihina ćerka kao princeza iz bajke, Siniša bi bio ponosan da je vidi (FOTO)

Zanimljivosti

Danas će ćerka Siniše Mihajlovića, Virdžinija, reći sudbonosno „da“ svom vereniku, fudbaleru Alesandru Volijaču. Oni su vereni od 2021. godina, a danas se prelepa svadba održava u Bariju, u katedri Monopola iz 12. veka.

Virdžinija je na društvenim mrežama pokazala kako se priprema za svoj najlepši dan.

Jutro je provela u satenskoj beloj spavaćici sa čipkom i pokazala prelepe romantične pozivnice za svojih 200 zvanica.

Prelepe gravure na pozivnicama su dostojne jdne princeze, a zlatnim slovima ispisana su imena i informacije o održavanju venčanja iz bajke.

Iako Mihina ćerka još uvek nije pokazala kako joj izgleda venčanica, haljinu je našla u jednom ateljeu u Napoliju.

Međutim, Virdžinija je bila spremna da za sada javnosti pokaže besprekoran manikir. Nude nijansa roze boje, ovalni oblik. Sofisticirano, moderno, i savršeno za prelepu mladu koja drži do sebe.

Ona je ranije pričala kako je isplanirala svaki detalj svog velikog dana u prelepoj katedrali, i kako je zadovoljna što je našla organizatore koji su joj ispunili svaku želju.

Rekla je tada da su joj planeri za venčanje izlazili u susret sve vreme i zahvalna im je što su imali strpljenja za nju.

.

– Oni su mnogo više od planera venčanja. Prethodnih meseci Eleonora me je i podržala i izdržala. Nije lako izaći na kraj sa mnom jer sam prilično izbirljiva i želim sve da znam odmah. Predomislila sam se 1.938.492 puta. Ali, super smo sarađivale i sigurna sam da će sve biti onako kako sam oduvek zamišljala. Uvek bih izabrala Eleonoru – rekla je Virdžinija.

Izvor: story.rs