‘PE*LAŠ SE ZA 100 EVRA’ Marinković se ne zaustavlja, rešeta Anu i otkriva da poznaje pet muškaraca sa kojima je bila INTIMNA!

Showbizz

U večerašnjem izdanju emisije “Narod pita” voditelj Darko Tanasijević ugostio je Anu Ćurčić, Zoricu Marković i Ivana Marinkovića.

Znaš koliko Zorica tužbi ima. Hoću da pitam Anu da li je tvoja kuma Kačavenda zajedno sa tobom optuživala napolju, da li je tvoja uloga da napadneš i optužiš Aleksandru da je Zvezdan napolju tukao Aleksandru NIkolić? – pitao je Ivan

Znači ja sam trebala da uđem i optužim Zvezdana da se napolju muvao sa Aleksandrom – rekla je Ana.

I prebio je u klubu gde ste bili zajedno. To je tvoja kuma rekla. Neka pošalju ove stranice Darku ili Pink.rs. Pošto si ti Zorice pričala o mojoj deci – rekao je Ivan.

Decu nemoj da mi diraš deseti put ti kažem – rekla je Zorica.

Slušaj đubre jedno pokvareno, najgora osobo koja prosipaš pikavce ljudima u piće, pljuvala šlajmare i pi*ala ljudima u Zadruzi. Ko će tebe više da sluša? Ana moram da ti kažem da ćeš shvatiti, da ti je eforija danas – rekao je Ivan.

Ti manipulišeš sad kao Slavnić – rekla je Ana.

Ti se peglaš za 100 evra napolju, da, da i da si varala Zvezdana gde god da si stigla. Znam pet muškaraca sa kojim si bila zadnjih pet godina, ali ne za novac. Peglala si se gde god si stigla, imala se*s – rekao je Ivan.

Dobro, dobro. Je l’ to ti kažeš? Ajde još glasnije – rekla je Ana.

Ti si imala se*s sa mnogo muškaraca, išla si posle kockarnice u Ušću kući kod dečka, aj zakuni se da nisi – rekao je Ivan.

Ja sam vreme dok sam bila sa Zvezdanom provodila sa Slavicom Slavnić. Kako ćeš ti ovo dokazati. Uključi nekoga ko je bio sa mnom, da se predsavi – rekla je Ana.

To je moj mnogo dobar prijatelj i to se poklapa sa pričom da si bila u rijalitiju. Taj moj drug vrlo dobro izgleda ima godina koliko i ja, ali bolje izgleda – rekao je Ivan.

pink