Azelma i Ismet nakon pobjede u ‘Superparu’: ‘Kupit ćemo auto! Bilo je padova, ali smo sad jači’

Region

Pobjednici nam govore da su tijekom showa upoznali divne ljude, a s nekima će druženje nastaviti i sada kada su se kamere ugasile. Djeca su, kažu nam, ponosna na mamu i tatu

Proći kroz mnogo dobrih, a isto tako i loših stvari u životu, imati uspona i padova, nesuglasica, a uvijek ostati zajedno i boriti se – to je superpar i to smo mi. Par koji je, kad je bilo najgore, dignuo glavu i nastavio hrabro koračati kroz život, govore nam Azelma (35) i Ismet (33) Žerić koji su u četvrtoj sezoni showa osvojili titulu ‘Superpara’.

Ismet je, kaže nam ovaj par, cijeli vrijeme vjerovao u pobjedu dok je Azelma imala sumnje. Pitali smo ih koga su u kući smatrali najiskrenijim, a koga manje iskrenima.

– Koliko je tko bio iskren, govori najviše o parovima i smatram da se neki mogu posramiti svojih izjava koje su govorili pred kamerama kad ih mi drugi ne vidimo, a s nama su u kući bili super prijatelji – govore nam.

Od samoga početka showa Azelma i Ismet su bili iskreni pa su tako govorili o problemima u braku te o Ismetovoj prevari. Tada su osvojili brojne simpatije ostalih kandidata, ali i gledatelja ispred malih ekrana.

– Mi smo od prvog dana bili ono što jesmo, onakvi kakvi smo i u stvarnom životu. Uvijek smo raspoloženi, nikad nam ništa nije teško, bili smo ono što jesmo, a narod vidi i prepozna tko je glumac a tko ne. Zašto glumiti ono što nisi, mene bi bilo sram same sebe da sam glumila nešto što nisam, pogotovo prijatelja i familije – pričaju nam.

Najviše su zahvalni nakon završetka showa svima onima koju su im dali priliku da sudjeluju u showu.

– Upoznali smo divne ljude – ne samo parove nego i ostale iza malih ekrana. Što smo se imali priliku odvojiti se od svakodnevice i toliko dana biti skupa… Vjerujte mi, ovako bih mogla do sutra nabrajati – rekla nam je simpatična Azelma te nadodala da ostalim kandidatima ne zamjeraju ništa te da im žele sve najbolje.

U showu su pronašli i prijatelje, a s nekima će druženje nastaviti i sada kada se ‘Superpar’ završio. Ovaj par dolazi iz Bihaća, a u braku u kojemu su 16 godina dobili su dvoje djece koji sada imaju 12 i 14 godina.

– Djeca su nam podrška ogromna, a sin pogotovo koji je preponosan na nas što sudjelujemo u Superparu koji je i sam gledao sa svojom mamom – objasnila nam je Azelma svojedobno pa sada dodala:

– Djeca su presretna jer napokon ne moraju skrivati da smo pobijedili, sada ponosno mogu pričati o tome.

Imaju brojne planove za budućnost, ali su oni za sada, mala tajna.

– Znamo da ćemo ljetovanje početi na Viru – rekli su nam.

Par je osvojio 10.250 eura, a evo što će napraviti s nagradom:

– S nagradom planiramo djeci podijeliti sobe, da svatko ima svoju, malo ćemo uložiti u kuću, kupiti auto i otići na jedan lijepi mini odmor.

ajne dugog braka, kažu nam, nema.

– Kada se dvoje iskreno vole – tada se sve može – rekli su nam kratko.

Za kraj razgovora zamolili smo ih za kratku poruku ‘Superpara’ svim gledateljima ispred malih ekrana i svima onima koji su u braku, a prošli su situaciju sličnu njihovoj.

– Čovjek griješi dok je živ, ali i ući na greškama. Nikad nisam odustala od svog braka i drago mi je što nisam. Uspona i padova je uvijek bilo, što je i normalno, vjerujem da će ih još biti, ali ja sam kroz to samo jača i hrabrija žena. Volite se, slušajte se i poštujte – zaključili su pobjednici.

24sata