Nada Topčagić renovirala vikendicu na Tari: Ovako sada izgleda njen planinski raj u kome i odmara i pravi čuvenu zimnicu (FOTO)

Region

Pevačica Nada Topčagić i njen suprug Zlatko vlasnici su nekoliko vrednih nekretnina. Jedna od njih smeštena je u samom centru Beograda u zakonom zaštićenoj ulici na Kosančićevom vencu, druga je na crnogorskom primorju, dok su treću ona i izabranik davnih godina sagradili na planini. Dom Nade Topčagić na Tari pravi je romantični zimski kutak u kojem pevačica i njena porodica odsedaju tokom čitave godine.

Pred letnju turneju oni su i ove godine otišli u svoju vikendicu, a osim što su odmarali, uspeli su da poprave nedostatke i dorade sve što je ostalo nedovršeno tokom proširivanja gornjeg sprata. Terasu su zatvorili najkvalitetnijim staklom koje pruža termo i hidroizolaciju, ivicu kuće ukrasili kamenom, pokosili dvorište i sklonili sve što je ostalo iza majstora.

Dom Nade Topčagić na Tari sada je lepši i udobniji nego ranije. Ima više mesta za boravak cele porodice, za sina, snaju i unuka koji je tu sa bakom i dekom tokom čitavog zimskog i prolećnog raspusta.

Dom Nade Topčagić na Tari ima kosi krov, veliku betonsku terasu ispred ulaznih vrata, prostrano ograđeno dvorište. Unutrašnjost vikendice uređena je po principu planinskih kuća. Po ulasku sve miriše na drvo, a u zimskim danima uživaju pored kamina u udobnom nameštaju.

Nada i Zlatko vole da ugoste prijatelje i tada se jede, igra i peva danima. Ovde su stekli puno uspomena, a sada ih stiče njihov sin sa porodicom. Mada se svojevremeno ljutila i izjavila kako više nema snage za održavanje svih tih kuća, i da će jednu za drugom da rasproda, pevačici je ipak drago što ima ko sve to da nasledi i nastavi tradiciju.

Izvor: story.rs