TETOVAŽA KAO DOKAZ LJUBAVI! Anita Ovekovečila Emocije Prema Matoroj I Obeležila Svoje Telo ZAUVEK! Tomićeva Van Sebe!

Showbizz

TETOVAŽA KAO DOKAZ LJUBAVI! Anita ovekovečila emocije prema Matoroj i obeležila svoje telo ZAUVEK! Tomićeva van sebe!

Romansa Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović, jedna je od glavnih tema nakon finala “Zadruge 6”. Po objavama i lajvovima koje su snimale u prethodnim danima, možemo zaključiti da je njihova veza postala jako ozbilja, a u prilog tome govori i nova tetovaža koju je odradila Anita.

Naime, ona je na storiju objavila fotografiju ruke, na kojoj je tetovirala malo pile, što za njih ima posebnu simboliku, budući da je igračku pile Anita poklonila Matoroj u Zadruzi, a onda je oko iste izbila svađa. Matora je poklonila pile Žani, koja je to dala Ani Ćurčić. Anita je za to saznala, te je tom prilikom napravila lom.

Po ovome vidimo da je Matora oduševljena Anitinim postupkom, jer je odmah podelila stori na svom nalogu. Inače, Anita će biti smeštena kod Matore u Beogradu.

– Idem u četvrtak u Kruševac po moju Anitu, pa će biti kod mene u Beogradu do kraja vikenda. Ne smemo ovako javno da pričamo o planovima za svadbu, da naši roditelji ne bi doživeli šlog, ali planiramo. Stalno smo na vezi, zovem je i kad sam na wc šolji. Zaljubila sam se, žao mi je što nisam imala poverenja u nju u rijalitiju, ali za ovih par dana se sve promenilo. Evo, sad sam se ošišala i sredila. U četvrtak nešto snimamo, ali nek prvo Pink to objavi, pa ćemo pričati o tome – ispričala je Tomićeva.

(Kurir.rs/ Pink.rs)