Cristiano je partnerici Georgini dužan uplaćivati 100 tisuća eura svaki mjesec ako prekinu vezu

Uncategorized

Georgina i Cristiano roditelji su kćeri Alane i Belle. Imaju i blizance Matea i Evu koje im je 2017. godine rodila surogat majka, a nogometaš je otac i 13-godišnjeg Cristiana Jr.

Prije svega nekoliko mjeseci, kružile su glasine o prekidu veze između nogometaša Cristiana Ronalda (38) i njegove partnerice Georgine Rodriguez (29), a par je sad opovrgnuo glasine zajedničkim dolaskom u Madrid.

Ipak, u slučaju njihovog prekida, Georgina se osigurala ugovorom u kojem je određeno što joj sve pripada, javlja portal Telemadrid, a prema ugovoru, Cristiano joj je dužan isplaćivati mjesečnu potporu od 100.000 eura do kraja života, doznaje Daily Mail.

Pretpostavlja se da je taj ugovor sklopljen jer je Georgina majka njihove djece, a moćan par čak ima i povlasticu zajedničkog življenja u Saudijskoj Arabiji, jer tamo je po zakonu nevjenčanim parovima zabranjeno živjeti zajedno.

Inače, Georgina i Cristiano roditelji su kćeri Alane i Belle. Imaju i blizance Matea i Evu koje je 2017. godine rodila surogat majka, a nogometaš je otac i 13-godišnjeg Cristiana Jr., ali njegova majka javnosti nije poznata. Par zajedno odgaja petero djece, no zakonski Georgina im je majka te se pretpostavlja da je ugovor sklopljen zbog toga.

Par je u vezi od 2016. godine, a nedavno se u javnosti pojavio video u kojem je Georgina na pitanje novinara o mogućem braku s Cristianom odgovorila potvrdno, dok je Cristianova reakcija bila šokantna.

Ronaldo je vidno iznenađeno reagirao dok je ona potvrdno odgovorala na novinarovo pitanje. Nogometaš je zakolutao očima, a sve su zabilježile i kamere. Video je postao viralan i počeo se širiti po društvenim mrežama

24sata.hr