OVE HOLIVUDSKE FACE OBOŽAVAJU NAŠEG NOLETA: Od Goldi Hon do Hjua Džekmena, a slavni glumac baš ovom MOĆNOM PORUKOM raspametio javnost

Region

Neretko se desi da u navijačkoj loži Novaka Đokovića bude neka svetska zvezda, mimo sveta sporta. Našeg i svetskog teniskog asa podržavaju brojne poznate ličnosti. Njihova podrška nikada nije bila neprimećena. A poruka jednog slavnog glumca upućena Noletu odnosno njegovom trijumfu, ne gubi na popularnosti.

Čuveni glumac Hju Džekman i njegova supruga, rediteljka i producentkinja, Debora Li Furnes, bodrili su Novaka Đokovića 2016. u Njujorku, između ostalog. Bili su tada u loži sa Jelenom Đoković. Za genijalnog tenisera koji je juče osvojio 23. Rolan Garos, navijali su tada i glumac Ben Stler i njegova supruga Kristin Tejlor.

Poznati par Goldi Hon i Kurt Rasel spadaju u grupu najvećih fanova Đokovića. Čuveni glumci sretali su se sa Noletom i na značajnim javnim događajima poput svečanosti “Goldie’s Love In For Kids” koju je fondacija slavne glumice organizovala 2017. na Beverli Hilsu.

Goldi Hon bila je gošća humanitarnog događaja Novak Đoković fondacije 2013. u Londonu.

Na Rolan Garosu juče u Pparizu za Novaka je navijao i Tom Brejdi, legenda američkog fudbala, a u navijačkom timu Đokovića, kako smo videli prethodnih godina, nalaze se i slavni glumci Robert de Niro i Tom Kruz.

Veliki obožavalac Novaka Đokovića je i holivudska zvezda Džerard Batler.

Novak Đoković i Džerard Batler proslavili su 2018. još jednu pobedu srpskog tenisera na „Ju-Es openu“ uz repliku iz filma „300″: “Ovo je Sparta”.

Batler je ogromnu popularnost stekao igrajući kralja Sparte, a najpoznatija replika iz filma „300“ je kada Leonida uzvikne: “This is Sparta!” (Ovo je Sparta). Britanski glumac je 2018. kao i 2015. sačekao Novaka ispred svlačionice kada su držeći pehar, izgovorili čuvenu rečenicu.

zena.blic.rs