„Glavna zvezda jučerašnjeg maturskog dana“: Ammar Mešić podelio fotografiju sa mature iz Vrbasa i još jednom poslao snažnu poruku društvu

Region

Ammar Mešić i Stevan Piale bili su pratnja na maturi devojčice iz Vrbasa i svojim gestom poslali važnu poruku.

Naime, nakon što se u javnosti pojavila informacija da je devojčica iz Vrbasa trpela vršnjačko nasilje i ostala bez pratnje na maturi, Ammar Mešić i Stevan Piale rešili su da skrenu pažnu javnosti na bitne društvene teme, kao što su vršnjačko nasilje i diskriminacija.

Devojčici romskog porekla učenici škole koju pohađa poklonili su bakarnu žicu uz komentar: „Tvoji svakako skupljaju bakar, pa da doprinesemo“. Pored toga, Mia iz Vrbasa je ostala i bez pratnje za maturu, a nakon što je ova priča dospela u javnost prvo se oglasila pevačica Seka Aleksić i rekla da će ona biti pratnja devojčici na maturskoj večeri. Odmah potom to su učinili i popularni glumci Ammar Mešić i Stevan Piale, pa su izrazili želju da i onu budu pratnja maturantkinje iz Vrbasa.

Svoje obećanje su juče ispunili, pa su Stevan Piale i Ammar Mešić ispratili malu Miu na matursko veče.

Ammar Mešić je sada na Tviteru podelio fotografiju sa maturantkinjom.

A tu je i glavna zvezda jučerašnjeg maturskog dana. Mia

„A tu je i glavna zvezda jučerašnjeg maturskog dana. Mia“, napisao je popularni glumac u opisu fotografije sa devojčicom iz Vrbasa.

Svojim gestom naše zvezde iz sveta muziče i glume ulepšali su bitan dan male maturantkinje, ali i poslali važnu poruku društvu o ravnopravnosti, prihvatanju i ljubavi.

nova.rs