Djeca su mjesecima živjela kao beskućnici, a sada napokon imaju svoj dom

Zanimljivosti

“Sve što smo prošli vrijedilo je zbog ovog trenutka”, zaključila je majka.

Djeca imaju poseban osjećaj sreće zbog stvari koje mnogi od nas uzimaju zdravo za gotovo – ljubav svoje obitelji i sigurno mjesto koje mogu nazvati domom.

Prošlo ljeto, Mallory Ellis se našla u teškoj situaciji kada je njen suprug teško obolio i završio u bolnici. To je rezultiralo mjesecima rehabilitacije i ozbiljnim financijskim teretom za Mallory i njena dva sina.

Hvala Bogu, suprug je uspješno operiran, ali obitelj se suočila s financijskom krizom kako su tjedni prolazili. Mallory je morala raditi dva posla i očajnički se boriti s financijama, ali nije uspjela. Njeni prihodi su bili nedovoljni i ona i djeca su bili suočeni s bezdomnošću.

Cijene najma na Floridi su bile previsoke, pa je Mallory bila zahvalna kada im je prijatelj ponudio svoju garažu kao privremeno mjesto za spavanje.

Ipak, njima je nedostajalo mjesto koje bi stvarno mogli nazvati domom. Mallory je odlučila podijeliti svoje emocije putem TikToka i snimila iskreni video.

“Dođe trenutak kad ste beskućnik više od mjesec dana, a vaša djeca spavaju na podu garaže. Jasno je da je situacija izvan kontrole”, rekla je.

Na njeno iznenađenje, video je postao viralan i pokrenuo niz događaja koji su unijeli tračak nade u život ove obitelji.

Mama i tata su iznenadili sinove novim domom
Ellis je snimila video u kojem je zabilježila trenutak kada su ona i suprug iznenadili sinove novim domom. Mlađi sin je uzviknuo: “Imamo dom!” i briznuo u plač. Prizor je bio izuzetno emotivan i mnogi su se rasplakali gledajući ga. Sretna vijest je dirnula i starijeg sina, koji je snažno zagrlio oca.

“Sve što smo prošli vrijedilo je zbog ovog trenutka”, zaključila je majka.

@malloryellis4

After months of being #houseless we are finally HOME #fyp #housingcrisis #rentalcrisis #florida #homeless #houseless #houselessness #momtok #ourstory

♬ Storytelling – Adriel

novizivot.net