(VIDEO) Seka Aleksić na maturi sa devojčicom koja je TRPELA VRŠNJAČKO NASILJE: Mia joj pala u zagrljaj, pa dobila poseban POKLON

Region

Pevačica Seka Aleksić odlučila je da pruži podršku devojčici koja je bila žrtva vršnjačkog nasilje u jednoj školi u Vrbasu. Seka je danas otišla u Vrbas, upoznala se sa porodicom devojčice Mie, te bila njena pratilja na maturi.

Pevačica je Mii donela buket cveća, a sreći maturantkinje nije bilo kraja.

Devojčica je blistala u crnoj haljini, a kada je ugledala svoju pratilju koja je zdušno stala uz nju pala joj je u zagrljaj i poljubila.

Okupljene komšije pozdravljale su Seku, koja se u jednom trenutku našalila da će da zapeva kako bi ispraćaj Mii bio još upečatljiviji.

Seka Aleksić na maturi sa devojčicom Miom

Da podsetimo, na Tviteru je jedna korisnica ove društvene mreže objavila priču o devojčici koja je doživela poniženje od strane svojih vršnjaka u jednoj školi u Vrbasu.

– Vršnjaci su doneli bakarnu žicu u školu kako bi ismevali devojčicu jer je Romkinja, aludirajući na stereotip da Romi skupljaju bakar. Njen otac vozi kamion po Evropi, a majka vodi cvećaru. Niko ne želi da ide s njom na maturu… – glasila je objava.

– Ja ću ići sa njom na maturu. Gde je ta devojčica? – bio je odgovor Seke Aleksić, što se danas i desilo.

blic.rs