Eva Longoria postala je mama s 48 godina, ali još uvijek ima zadivljujuću figuru

Zanimljivosti

Eva je u 40-ima odlučila postati majka.

Nadahnuto putovanje Eve Longorije u majčinstvo ističe ljepotu i radost roditeljstva, dokazujući da ono može biti istinski ispunjavajuće iskustvo bez obzira na godine. Kao uspješna Holivudska glumica, Longorijina priča prikazuje uspone i padove majčinstva i kako ono može zauvijek oblikovati nečiji život. Unatoč beskrajnim zahtjevima odgoja djeteta, Longoria ostaje predana mama dok odiše vječnom ljepotom.

Odabir postati majka u kasnijoj fazi našeg života osobna je odluka koju donose mnoge žene. Iako može doći s određenim izazovima, poput većeg rizika od komplikacija u trudnoći, može donijeti i mnoge prednosti, poput više životnog iskustva i financijske stabilnosti.

Za mnoge žene pritisak biološkog sata može biti izvor stresa i tjeskobe. Međutim, za Evu Longoriu, njezina odluka da ima dijete u svojim 40-ima bila je namjeran izbor za koji je smatrala da je “suđeno”. Kako kaže, 40-te su joj bile idealno vrijeme da postane roditelj.

“Bilo mu je suđeno da bude sa mnom u ovoj fazi mog života”, kaže ona o svom sinu Santiagu, dodajući da se sada osjeća strpljivije i ne radi više kao prije, unatoč tome kako se to činilo.

Uspješna karijera Eve Longorije u Hollywoodu omogućila joj je da uspostavi čvrste temelje prije nego što je postala majčinstvo. Njezin uspjeh dao joj je financijsku stabilnost i fleksibilnost da učinkovito uskladi svoj poslovni i obiteljski život. “Povratak na posao je bio težak, kaže. ” Samo to učinite i ostvarite.”

Iako priznaje izazove usklađivanja karijere i majčinstva, Longoria naglašava važnost njegovanja kvalitetnog vremena sa svojim sinom i potpune prisutnosti u njegovom životu, govoreći: “On je sa mnom cijelo vrijeme vrijeme.” I dodao: “To je uključivanje njega u moj život i sve što radim. Mislim da žene to rade cijelo vrijeme, svaki dan.”

Ona je praktična mama, ali ne želi biti stručnjak.

Unatoč velikom broju pratitelja na društvenim mrežama i statusu brižne majke, Eva Longoria nema interesa postati utjecajna osoba za roditeljstvo. Usredotočuje se na to da bude prisutan i pažljiv roditelj svom sinu Santiagu. Svoja iskustva majke radije dijeli sa svojim pratiteljima nego da se etablira kao stručnjak za roditeljstvo.

Želim biti dobra mama Santiju, ali što se tiče mišljenja i stvarnog zabijanja zastave u zemlju i govorenja: “Ovo je sustav koji koristim i svi bi ga trebali koristiti“, to definitivno ne radim, kaže Longoria.

Sposobnost Eve Longorije da ostane skromna i prizemljena unatoč njezinim postignućima u privatnom i profesionalnom životu zavoljela ju je obožavateljima diljem svijeta. “Nisam posebna”, rekla je Longoria. “Žene stalno usklađuju posao i obitelj, a ja sam samo jedna od tih žena.”

Longoria se trudi da je doživljavaju kao običnu majku, kao i svaku drugu. Ovaj prizemni pristup možda je jedan od razloga zašto je obožavatelji toliko vole. Ona tvrdi: “Nikada neću nekome govoriti kako da bude roditelj. Ni na koji način nisam stručnjak za ulogu majke.”

I dalje se razmeće lijepim i fit tijelom u svojim godinama

Eva Longoria doista je inspiracija kada su u pitanju zdravlje i kondicija. Sa svojih 48 godina još uvijek može održavati fit i zdravo tijelo, što je dokaz njezine nepokolebljive predanosti i predanosti vlastitoj dobrobiti.

Jedan od ključnih čimbenika koji pridonose kondiciji Eve Longorije njezina je dnevna rutina vježbanja. Prioritet joj je 60 do 75 minuta tjelovježbe dnevno, što je dio njezine dnevne rutine o kojem se ne može raspravljati. Ova dosljednost u njezinoj rutini vježbanja pomogla joj je da održi razinu kondicije i ostane u formi.

Osim predanosti fizičkom zdravlju, Eva Longoria snažno zagovara mentalno zdravlje. Naglasila je važnost davanja prioriteta našem mentalnom blagostanju, koje je jednako bitno za cjelokupno zdravlje i dobrobit. “Stvarno vježbam za svoje mentalno zdravlje”, kaže Eva.

Osim svoje fitness rutine, Eva Longoria također smatra da je kuhanje koristan način za održavanje mentalnog zdravlja. Kuhanje za njezinu obitelj nije samo hobi ili zadatak — to je način da se poveže s voljenima i brine o sebi. “Svojoj obitelji kuham doručak, ručak i večeru. Za mene je to terapeutski.”

cinjenice.ba