Blagajnik je primijetio potištenu ženu u trgovini, a svojom gestom joj je uljepšao dan

Zanimljivosti

Blagajnik je u trgovini primijetio ženu koja se činila potištenom. A njegov neočekivani čin dobrote potpuno joj je preokrenuo dan!

Možda zvuči kao reklama za Trader Joe’s, ali TikTok video Danielle Blakey možda je reklama za ljubaznost, pažljivost i pažljivost. To su tri osobine koje je pokazao blagajnik koji je radio na blagajni kada je Danielle imala loš dan.

Danielle objašnjava da je imala nekoliko stvarno teških dana. I zastala je u dućanu pokupiti nekoliko namirnica, a njezini ormarići i hladnjak bili su prazni. Dok prepričava priču, Danielline oči su mokre od suza, a lice joj je crveno.

Ispričala je da iako obično dobro skriva svoje emocije, toga dana nije bila takva. Iako nije plakala na blagajni, bila je vidno potištena i tužna, a to je primijetio i blagajnik.

Dok je on pokušavao započeti razgovor, ona jednostavno nije bila u stanju to učiniti.

Kako se transakcija bližila završetku, Danielle je zgrabila svoju kreditnu karticu da plati. Blagajnik se na trenutak ispričao, ali mlada žena nije puno razmišljala o tome.

Međutim, kad se vratio, blagajnik je Danielle donio divan buket proljetnog cvijeća – hrpu ljubičaste i ružičaste ljubaznosti!

Djelo ljubaznosti koje preokreće loš dan
Danielle kaže da se potpuno slomila. Ushićena brižnom gestom blagajnika koji je radio tog dana, Danielle je jecala i hvalila Trader Joe’s i njegove zaposlenike.

Nije saznala ime ljubaznog gospodina koji joj je poklonio cvijeće, ali je putem TikToka uputila emotivnu riječ zahvale blagajniku koji je posluživao na lokaciji Trader Joe’s Dallas-Greenville.

Neki komentari gledatelja pokazuju da Trader Joe’s namjerno njeguje kulturu ljubaznosti, osnažujući i potičući svoje zaposlenike da se pozabave potrebama kupaca iznad očekivanog. Ne znamo je li ova osoba samo dobro obučena ili dobro odgojena.

Međutim, Danielle, koja inače objavljuje postove o spojevima i vezama, mogla bi razmisliti o tome da savjetuje svojim pratiteljima da potraže partnera poput ovoga iz Trader Joea!

@dabaaaabyyy

I know my content is mostly relationship/dating but i had to share this. One small act of kindness can literally change someones whole day. #dallas #traderjoes #smallactsofkindness #traderjoesreviews #dallaslovelist #kindnessmatters

♬ original sound – dabaaaabyyy

novizivot.net