INFLUENSERKA SMRŠALA 56 KILOGRAMA: REŽIM ISHRANE KOJI SLIJEDI JE JEDNOSTAVAN, A OVO PRAVILO JE GLAVNO

Showbizz

Influenserka Franziska Harstrih (28) je oduvijek imala problem sa viškom kilograma. Nekoliko puta je bila na dijeta, ali bezuspješno.

Taman kada je mislila da nikada neće uspjeti da smrša, ova djevojka je otkrila način ishrane pomoću kog je smršala 56 kilograma.

Prema njenim riječima, nije se odricala nijedne vrste namirnica, a tajna je u samo jednoj stvari.

U pitanju je zdrav kalorijski deficit koji nastaje kada je broj kalorija koje osoba unese u toku dana manji od broja kalorija koje sagori.

Jedem velike obroke sa malim brojem kalorija – kaže ona i dodaje da dugo bude sita posle jela.
Da bi dugo održala sitost, ova djevojka jede i dosta proteina. Međutim, kako kaže, izbjegava da unosi proteinske pločice, prahove i šejkove, već se oslanja na prirodne proteine koji su generalno važni za održavanje i izgradnju mišića.

Pored ishrane, Franziska je počela i da vježba i sasvim je promijenila navike koje je imala ranije.

Idite stepenicama umjesto liftom. U kupovinu takođe idite pješke. Šetajte i kupite steper koji možete da koristite dok gledate televizor – savjetuje ona.
Franziska kaže da je njeno glavno pravilo da se odriče odricanja.

Ako sebi nešto zabraniš, još više to želiš. Zato je moj moto da možete da jedete bilo šta, samo kalorije treba da se planiraju prema vašim individualnim potrebama dnevno. Ali takođe nije loše ako u jednom danu postoji “kalorijski višak” – zaključuje ova djevojka.

hayat.ba