Jedna od najljepših francuskih fudbalerki navija za Đokovića u Parizu, evo kako govori o njemu

Zanimljivosti

Jedna od najljepših francuskih fudbalerki Laure Boulleau, veliki je fan tenisa, ali i Novaka Đokovića. Ona to dokazuje iznova i iznova svojim pojavljivanjem na tribinama kada igra Srbin, ali i stavovima koje pokazuje na društvenim mrežama kada je najbolji srpski teniser u pitanju, kojeg je bodrila i kada je osigurao rekordno 17. četvrtfinale Roland Garrosa.

Laure je sada već bivša francuska reprezentativka, koja je čak 13 sezona igrala za PSG, a sada je zaštitno lice slavnog pariskog kluba, ali i TV kuće Kanal+ za koji često izvještava sa utakmica Ligue 1 i Lige prvaka, navodi Telegraf.rs.

Boulleau je prije nekoliko dana stigla na Roland Garros i objavila je fotografije u bijeloj haljini gdje je blistala, a komentar je bio:

Dan na Roland Garrosu sa Đokovićem i suncem. Šta vam više treba”, napisala je uz širok osmjeh na licu.

Novakov meč drugog kola nije gledala, on je bio u noćnom terminu, ali se javila od kuće, gdje je uporedo gledala Đokovića i finale Evropa lige između Seville i Rome.

Moj Božji sin priča francuski! Veliki mozak”, napisala je Laure uz sliku gdje je na ekranu Novak Đoković, koji poslije meča daje izjavu.

Ona je za meč četvrtog kola ponovo došla na Roland Garros, ovoga puta u tamnijem autfitu, a ponovo je pružila Novaku poruku.

Laure je objavila i snimke sa samog stadiona, gdje je slikala Đokovića i oduševljavala se njegovoj tehnici, a potom je i poručila da se nada da će Đoković brzo da završi meč, kako bi mogla da gleda i meč Alcaraza i Musettija, prije nego što joj istekne karta za dnevnu sesiju.

strogosportski.ba