Zagrljaj vredniji od Kupa musketara

Region

Ima nešto mnogo važnije od uspeha u sportu. Pobede dođu i prođu, ali kada te posle meča sačeka jedno malo biće, onako stidljivo sa pogledom koje izazove samo osmeh, ponekad i suze, zapravo shvatiš šta je važnije i od prokletog novca, uspeha, slave, intervjua, skandiranja. Toliko srećan mora da bude Novak Đoković, i možemo samo da mu zavidimo, jer ga je posle pobede na Rolan Garosu sačekala njegova Tara.

Priča o porodici je nešto što svaki čovek zapravo treba da ima prvo na umu. Da li njegova deca imaju da jedu, da li su srećna, da li uopšte razmišljaju o nečem ružnom što su videli na ulici, školi, televiziji, pa i stadionu. Ljubav porodice je zapravo najjače oružje svakog čoveka i nešto što pokreće.

Ne zato što ima skoro 100 titula u svojim vitrinama, ne zbog toga što je zaradio milione, već zbog toga što ga sačeka nežan, mio i neiskvaren osmeh i zagrljaj posle svakog meča, Novak Đoković može da kaže da je najbogatiji čovek na svetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sportal.rs (@sportal_srbija)

I ovoga puta ga je sačekala preslatka Tara i podarila mu iskren zagrljaj. Jer ona je samo čekala da njen tata bude samo njen. I dok šalje poljupce svima na stadionu, Novak zna da zapravo sve staje kada ga njegovi mališani, Tara i Stefan sačekaju posle meča. Da ga vide. Da mu se zatrče kao na filmovima u zagrljaj.

Jer porodica nije kratkometražni film, već jedan ozbiljan dokumentarac koji mora da se “montira” svakog minuta, sata i dana. I da, mnogo je važniji od Kupa musketara i osvajanja Rolan Garosa i kalendarskog Gren slema.

sportal.blic.rs