David pomaže supruzi koja je u vegetativnom stanju: Njegova priča je dokaz da je ljubav jača od svega

Zanimljivosti

Davidova priča, koja ističe njegovu samozatajnost i predanost, privukla je pažnju javnosti. U svemu je uz svoju suprugu koja je u vegetativnom stanju

Brazilac David César traži pomoć za skrb o supruzi Bruni de Sousi koja je u vegetativnom stanju.

Njegova priča, koja ističe njegovu samozatajnost i predanost, privukla je pažnju javnosti. Izgubio je posao i potreban mu je novac kako bi mogao plaćati troškove skrbi za suprugu.

Ovo je priča o ljubavi i hrabrosti koju je David podijelio na društvenim medijima dok se neumorno bori za dobrobit žene koju voli.

Ženi je iznenada pozlilo
2018. godine, dok su gledali televiziju, Bruni je iznenada pozlilo. Doživjela je konvulzije i srčani zastoj. Nakon 25 minuta uspjeli su je oživjeti, ali je bila bez kisika predugo vremena, objasnio je David.

Bruna pati od stanja koje ne narušava osnovne funkcije živčanog sustava, ali sprječava njezino svjesno sudjelovanje u okolini. To znači da je trajno u vegetativnom stanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David e Bruna (@brunaedavidamor)

Provela je dvije godine u bolnici, a od lipnja 2019. David je preuzeo brigu o njoj nakon što su se vratili kući. Međutim, gubitak posla znači da ne može pružiti sve što joj treba. Iako je kod kuće, treba specijalističku pomoć, lijekove, hranu i druge potrepštine.

David je radio kao vozač, ali njegova plaća nije bila dovoljna za potrebe Brune. Stoga se obratio javnosti za pomoć. Iako je dobio mnoge donacije, troškovi za Brunu i dalje rastu.

“Još uvijek nismo dobili invalidsku mirovinu, ali dvojica volontera odvjetnika pomažu nam oko toga. Trenutno živimo od donacija”, rekao je David.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David e Bruna (@brunaedavidamor)

Tračak nade za Davida i Brunu
Unatoč teškim trenucima, David je dobio tračak nade. Neurolozi su mu otkrili da u Kanadi postoje tretmani koji pomažu pacijentima poput Brune. Tijekom tri godine, uz lijekove, mogla bi proći fizioterapiju.

Trošak liječenja iznosi više od 17.700 eura, što je za ovaj siromašni par nedostižno. Stoga se David ponovno obratio javnosti u nadi da će mu pomoći prikupiti novac.

Prošlo je više od pet godina otkako je Davidu i Bruni život promijenjen. Na Instagramu svakodnevno dijeli sjećanja na sretne trenutke prije bolesti, ali i napredak koji je Bruna postigla u liječenju.

Bez obzira na njezino stanje, jasno je da je jedina konstanta u svemu Davidova beskrajna ljubav kojom svakodnevno obasipa Brunu.

novizivot.net