TUŠIRAM SE JEDNOM NEDELJNO, KAŽU MI DA SAM ODVRATNA: Jedna žena je podelila svoje higijenske navike, a objašnjenje je šokantno! (VIDEO)

Zanimljivosti

Danas vam u nastavku ovog članka donosimo vrlo zanimljivu priču koja nam dolazi od Amerikanke Alison, koja je svoje pratitelje na društvenoj mreži Tik Tok upitala kako se ona kupa samo jednom u pet dana, a reakcije na njih bile su doista zapanjujuće.

Naime, pranje zuba, kupanje, tuširanje je nešto što je sasvim normalno i podrazumijeva se, osim za novorođenčad, za koju se ne preporučuje svakodnevno kupanje. No, kada govorimo o odraslima, puno je onih koji se ne kupaju svaki dan, ali sada bez problema dijele svoje intimne dijelove tijela sa svima u javnosti, baš kao što je to učinila Alison. Alison je svoje izlaganje započela sljedećim riječima: “Iz nekog razloga imala sam potrebu pitati svoje pratitelje na društvenim mrežama je li u redu da se tuširam jednom ili dvaput tjedno. Zaključila sam da sam odvratno ljudsko biće, jednostavno, po njihovim komentarima, odvratna sam”, rekla je i nastavila:

“Na primjer, djevojke kažu da peru kosu jednom ili dva puta tjedno. Pod tim zapravo misle na pranje kose. Inače se tuširaju svaki dan. Meni je, recimo, nezapamćeno da netko uđe tuširati se i ne opere kosu. Ne trebam prati kosu svaki dan, pa se ne tuširam svaki dan. Kad god se tuširam, uvijek operem kosu. Možda prođe pet dana, a da se ponekad ne okupam – rekla je, a potom su uslijedili brojni komentari

alternativaonline.info