Puklo kumstvo: Viki Miljković javno oplela po Ceci, posle ovoga više ništa neće biti isto

Showbizz

Istina o odnosu Viki i Cece ostaviće javnost bez teksta, ovo niko nije očekivao

Viki Miljković kaže da su spletkarenje i zavist svakodnevna pojava na estradi. Naime, folk pevačica tvrdi da je na te stvari odavno oguglala, te da se više i ne obazire na zlobne komentare jer vrlo dobro zna ko su joj pravi prijatelji na estradi.

– Svuda postoji neko ko vam podmeće nogu, pa je tako i u našem poslu. Razlika je u tome što se to kod nas više zna jer smo javne ličnosti, a kod vas se dešava u zatvorenom krugu. U bilo koju firmu da uđete ili kompaniju, to je sve normalno – ispričala je Viki.

Inače, odavno je poznato da su Viki i Ceca Ražnatović kume, pa osim toga što su koleginice, one su i jako bliske prijateljice, maltene su kao sestre i to se oduvek zna. Sada je, međutim, folk pevačica otkrila sve, te može reći da je konačno isplivala istina o odnosu Viki i Cece.

– Nemam mnogoprijatelja sa estrade, mogla bih da ih nabrojim na prste jedne ruke. Onaj ko kaže da ima na desetine prijatelja, on laže ili nije svestan da mu nisu svi prijatelji. Ako možeš da ih nabrojiš na prste jedne ruke, onda si bogat čovek. Smatram da sam bogata u tom smislu. Ceca i Sanja Đorđević su kume koje su uvek tu, ali i Saša Popović, koji mi je uvek čuvao leđa – rekla je Viki svojevremeno, a tako je i dan-danas.

IZVOR: Ekskluziv

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM