Popularni Čombe iz “Lud, zbunjen, normalan” oženjen je atraktivnom plavušom: Samo da vidite kako danas žive i izgledaju zanemit ćete- AUUU SAMI GLAMUR, NEPREPOZNATLJIV (FOTO)

Region

Miraj Grbić je jako poznati glumac koji je najviše slave stekao u poznatoj seeriji Lud, zbunjen, normalan gde je on ima ulogu Čombeta a svima je bio jako drag. Već pet godina Miraj gradi svoju karijeru u Americi, te snima u Hollywood-u, pa ga često možete videti na reklama, serijama i čak u filmovima. Njegova supruga je Marija Omaljev u Americi, te je ona glumica iz istog serijala. Miraj je diplomirao Akademiji scenih umetnosti Sarajevu, a on je postao prvoklasni glumac u Narodnom pozorištu u Sarajevu, te je igrao preko 60 predstava.

Osim toga on je glumio u 40 filmova i televizijskih emisija, te mnogo filmva je bilo produkcije iz raznih zemalja kao bosansko, tursko, poljsko, irsko, australijsko i nemačko. Već sedam godina je on sretno oženjen za Mariju i također odlučio se preseliti u Ameriku 2013 godine, pa na slikama koje možete pogledate u ovome članku možete videti da su oni zajednu jako sretni.

alternativaonline.info