Ovako su Goca Tržan i Ivan Marinković blistali od ljubavi: Pevačicu sa stomakom do zuba niko ne bi prepoznao FOTO

Showbizz

Isplivala slika od pre 17 godina.

Pevačica Goca Tržan se 2007. ostvarila u ulozi majke sa tadašnjim suprugom Ivanom Marinkovićem.

Njihov brak trajao je četiri godine, a zbog brojnih problema poznati par je 2011. stavio tačku na svoju ljubav.

„Bio sam veliki Gocin fan, jedva sam čekao da je upoznam! Počeo sam da radim kao konobar u jednom kafiću u Beogradu 2005. godine, a uporedo sam prodavao firmiranu garderobu u butiku, gde mi se ostvarila velika želja! Goca je jednog dana došla tu i tad smo se prvi put videli. Onda je često svraćala i kupovala stvari od mene. Poverila se našoj zajedničkoj drugarici da joj se dopadam i tražila joj moj broj telefona“, pričao je Ivan tokom braka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

Na jednom Instagram profilu isplivala je slika iz 2007. godine kada su se popularna pevačica i rijaliti zvezda venčali, a Ivan je o tom periodu govorio na sledeći način:

„Ubrzo posle venčanja, u aprilu 2007. Goca se porodila i dobili smo ćerku Lenu. To su bile godine kada smo se mnogo voleli. Priznajem, imali smo dosta trzavica i padova u braku, ali i mnogo lepih momenata, koje ću pamtiti ceo život“, pričao je Marinković za medije.

Kao što smo već napomenulu, 2011. godine su se razveli. Goca i Ivan su se međusobno krivili za razvod, a njihovo prepucavanje je postao i medijski rat, nakon čega je pevačica odlučila da tuži Marinkovića jer nije isplaćivao alimentaciju za ćerku Lenu.

nova.rs