Pas uginuo u požaru u stanu nakon što je spasio život svom vlasniku

Svijet

Pas u Engleskoj tragično je uginuo u požaru u stanu, ali ne prije nego što je svom vlasniku spasio život.

Životinje su dio Božjeg prekrasnog i strahopoštovanja vrijednog stvaranja. Oni su još jedan način na koji je Gospodin blagoslovio naše živote. Ta slatka, krznena četveronožna bića dodaju mnogo radosti i ljubavi u život svog vlasnika.

Oni su također brižni i odani prijatelji, čak i kada im to dovede život u opasnost, kao što je to učinio jedan herojski pas u Engleskoj.

Kao što svi, a posebno 43-godišnji Kevin Record, znaju, život je dragocjena stvar. Kevin, koji živi u Kentu u Engleskoj, zamalo nije preživio požar u stanu 17. travnja, piše Daily Mail.

Požar je sve uništio
Kevinov stan brzo je progutao plamen nakon što je eksplodirala baterija njegovog elektroničkog skutera. Noćni požar uništio je sve što je Kevin posjedovao, ali hvala Bogu, uspio je spasiti život. Međutim, zadobio je “opekline desne strane tijela koje su mu promijenile život”, prema Vatrogasno-spasilačkoj službi Kenta.

Kevin je uspio preživjeti zahvaljujući herojskim postupcima svog 5-godišnjeg američkog nasilnika Shoguna. Iskre su frcale iz litijske baterije skutera kada je Shogun skočio na Kevinov krevet i upozorio ga na zastrašujuću situaciju, izvještava Epoch Times.

Dim i vatra brzo su ispunili Kevinov stan. Na kraju je uspio otvoriti prozor. Ali prije nego što je izašao iz stana, Kevin je očajnički tražio Shoguna, dozivajući njegovo ime. Nažalost, dim je bio pregust i nije uspio pronaći Shoguna.

Muškarac je ‘shrvan’ gubitkom svog hrabrog 5-godišnjeg psa
Dok je Kevin uspio preživjeti, Shogun je, prema vlastima, ipak uginuo. Kevin je shrvan gubitkom svog pouzdanog i herojskog suputnika, Shoguna.

‘Apsolutno sam uništen onim što se dogodilo, posebno gubitkom Shoguna”, rekao je Kevin. “Bio mi je sve i uginuo je spašavajući mi život. Ne mogu objasniti brzinu vatre. Nikad nisam vidio ništa slično.”

Kevinova sestra, 39-godišnja Gemma Servante, također je pohvalila tu hrabru životinju jer je spasila život njezinom bratu.

“Tako je sretan što se izvukao. Da ga Shogun nije probudio, da je Kev spavao još samo 10 sekundi, bilo bi sasvim drugačije”, rekla je. “Ovaj pas je bio heroj.”

Kako netko može ne voljeti pse?

novizivot.net