Pjevala mu Lepa Brena na raskošnoj svadbi: Dan prije ga ovršili zbog izvlačenja novca

Showbizz

Marijanoviću i njegovoj odabranici Martini Ravlić a svadbi u Slavonskom Brodu nastupili su Petar Grašo i Lepa Brena, a mlada je pričala kako joj je ta iznenađenja priredio mladoženja

Hotelijer Darko Marijanović bio je blizak s nekadašnjim sucem Trgovačkog suda u Zagrebu Mihaelom Kovačićem koji je s mrežom suradnika iz stečajnih postupaka izvukao 3 milijuna eura, a dio tog novca završio je i kod Marijanovića.

Marijanoviću i njegovoj odabranici Martini Ravlić, kćeri Mate Ravlića, vlasnika drvoprerađivačke tvrtke Slavonija DI, na svadbi u Slavonskom Brodu nastupili su Petar Grašo i Lepa Brena, što je zaintrigiralo domaću javnost. Goste su zabavljale i trbušne plesačice, a mlada je nakon vjenčanja opisivala kako joj je sve to bilo veliko iznenađenje što joj ga je Darko Marijanović priredio.

Mladoženja je osim troškova svadbe imao i ovršni trošak zbog golemih stečajnih malverzacija u kojima su se našle i njegove firme. Sasvim konkretno, USKOK u optužnici tvrdi da je njegova tvrtka Liquidus projekti u kombinacijama sa sucem Kovačićem i stečajnim upraviteljima nezakonito zaradila 500.364 eura odnosno 3.770.000 kuna. U tvrtku Adria Victus, koju on također kontrolira, prebačeno je još 26.544 eura odnosno 200.000 kuna. Na račun Liquidus nekretnina uplaćeno je dodatnih 232.264 eura odnosno 1.750.000 kuna izvučenih stečajnim dužnicima, prenosi Telegram.

24sata