SEJO BRAJLOVIĆ NAJAVIO OTVARANJE JOŠ JEDNOG RESTORANA; “USRED DANA U 12 SATI ĆE POČETI MUZIKA, TU ĆE BITI SVEGA DA SE PIJE I JEDE”

Region

Krajem prošlog mjeseca, počeli su radovi na velikom projektu popularnog ugostitelja Seje Brajlovića.

Naime, radi se o modernoj benzinskoj pumpi, i gradit će se u Ustikolini na oko 1.700 metara kvadratnih.

Benzinska pumpa gradi se u samom centru Ustikoline uz magistralni put.

Uz modernu pumpu u centru Ustikoline bit će izgrađen cijeli kompleks koji uključuje i ćevabdžinicu, kafić, market, sobe za odmor i spavanje i praonicu automobila.

Kontaktirali smo Seju, koji se trenutno nalazi u Turskoj na odmoru.

“Nalazim se na odmoru kod prijatelja i nikad mi ljepše nije bilo”, kazao je Sejo.

Pitali smo ga o pomenutoj njegovoj velikog investiciji.

“Radovi teku odlično, fantastično, sve ide svojim tokom. To će biti jedna od jakih benzinskih pumpi između Goražda i Foče. Biće tu svima kojima bude potrebna, jer između Goražda i Foče nema i nije ni bilo benzinskih pumpi”, rekao nam je Sejo u kratkom telefonskom razgovoru.

Prema pisanju portala Biznisinfo.ba, građevinska dozvola je dobijena u januaru prošle godine, dok je rok za izvođenje radova 120 dana.

Posao je pripao kompaniji Grakop iz Kiseljaka, dok je investitor kompanije Brajlovic Company d.o.o. Ustikolina.

Osim popularnog restorana na Ilidži, Sejo drži i manji objekat na Baščaršiji.

Početkom godine je najavio i otvaranje velikog restorana u srcu Sarajeva, također na Baščaršiji, te ga je u svom stilu najavio.

“Kupio sam na Čaršiji radnju, bit će najjača u Jugoistočnoj Evropi, gdje će biti kao na Skadarliji (kultna ulica u Beogradu). To Sarajevu treba. To će biti restoran gdje će usred dana u 12 sati početi muzika, gdje će biti svega da se pije i jede. Ovo je Evropa”, rekao je Brajlović tada.

crna-hronika.info