Srce Nataše Kojić reklo svoje, Olja i Keba očajni: Ćerko, pa zar baš toliko stariji… FOTO

Region

Nataša Kojić, ćerka Dragana Kojića Kebe, 2008. godine otišla je u Ameriku i, koliko je poznato, do danas se nije vraćala u Srbiju.

Zvanična verzija njenog nedolaska u Beograd, a samim tim i neviđanja sa roditeljima, glasi da u „obećanoj zemlji“ i dalje ima status azilanta u postupku, što znači da, kada bi jednom napustila Ameriku, više ne bi mogla da se vrati.

S druge strane, moglo se čuti i to da se Dragan i Olja nisu mirili sa emotivnim izborom svoje ćerke koja je, navodno, bila u dugoj vezi sa dvanaest godina starijim, tamnoputim muzičarem po imenu Azija Kajls.

‒ Ne želim da hranim ničije predrasude jer ih u životu nikada nisam imao. Zar je uopšte bitno ko je niži, ko je viši rastom, ko je mlađi, a ko stariji, da li je manje ili više lep, kakve je boje kože, koje je nacionalnosti i kog seksualnog opredeljenja. U mom srcu postoji samo ljubav kao naslov najlepše pesme ‒ izjavio je svojevremeno folk pevač za Kurir, pokušavajući da demantuje glasine.

Bilo kako bilo, činjenica je da njegovu ćerku skoro 15 godina nismo videli u Srbiji gde je, pre nego što se zaputila u Los Anđeles, pod umetničkim imenom Taša snimila tri albuma. Iako nema previše aktuelnih, a pre svega informacija iz prve ruke, upućeni kažu da je Nataša našla svoje mesto u muzičkom segmentu američke filmske industrije.

U međuvremenu je promenila lični opis, više nije plavuša već brineta, a primetni su i tragovi estetskih intervencija.

hellomagazin.rs