OVAKO LETUJE JEDNA OD NAJBOGATIJIH PORODICA NA SVETU: Imaju milijarde, a niko ne bi rekao, 1 pravila se uvek drže

Zanimljivosti

Kako letuje porodica koja ima milijarde, mnogi sw pitaju, a Bekamovi su pravi primer za to.

Način na koji letuje jedna od najbogatijih porodica na svetu oduševio je javnost, dok se čini da gotovo sve bogate porodice imaju sličan model ponašanja pa čak i načina na koji odmaraju.

Dok se mnogi utkruju da ugrabe što luksuznije aranžmane za letovanje na egzotičnim destinacijama, najbogatije porodice koriste svaku priliku da se sklone od gužve i atraktivnih mesta koje mnogi posećuju.

Jedna od najbogatijih porodica jesu Bekamovi, čiji odmori su više nego skromni uzimajući u obzir njihove prihode. Zanimljivo je da Dejvid i Viktorija Bekam sve češće dolaze na Jadran kako bi se odmorili i napuni baterije za nove radne obaveze.

Tako su pre nekoliko godina letovali u Crnoj Gori, a tom prilikom izabrali su mirnu oazu, odnosno Sveti Stefan.

Upravnici odmarališta su izabrali posebne radnike koji su brinuli o Bekamovima i spremali njihova dva luksuzna apartmana. Sobarice su u apartmane ulazile u tačno određeno vreme i to bez mobilnih telefona, kako slučajno ne bi fotografisale sobe slavne porodice. Posebno se pazi i na gostoprimstvo ovakvih gostiju koji su uvek rado viđeni na Jadranu.

Prošlo leto odlučili su da provedu u Hrvatskoj, gde su ujedno na skroman način proslavili 11. rođendan svoje ćerke Harper.

Dubrovački dnevnik piše da se ispred kompleksa Lopud 1483 nalazilo i obezbeđenje. Reč je o nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je grofica Frančeska fon Habzburg obnovila i danas je jedna od top lokacija na Jadranu. U sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt.

Međutim, bračni par je imao i određene zahteve. Tako su, primera radi, samo da bi posetili jedan od najpoznatijih restorana na ostrvu Šipan bili su izričiti u tome da niko ne sme da ih fotografiše, a to su osoblju posebno naglasili. Nažalost, ovaj zahtev im nije ispunjen te su hrvatski portali prepuni njihovih fotografija sa primorja.

Bekamovi se često mogu videti i na plažama Majamija, a trude se da vreme provedu daleko od buke i gužve, na što skromniji način.

stil.kurir.rs