Otac petoro zlatne dece: Najstariji sin Željka Rebrače je frajer i po, živi u Americi i niže neverovatne uspehe FOTO

Showbizz

Sin Željka Rebrače niže uspehe u Americi

Proslavljeni košarkaš Željko Rebrača u karijeri je postigao brojne uspehe, a imajući u vidu da je otac petoro dece slobodno možemo da kažemo da je bogat čovek.

Sada imam petoro zlatne dece. Sinove Filipa (25) i Vojina (15) i ćerke Katju (22) i Alisu (19) iz prvog braka, kao i malog Tadeja, koji je nedavno napunio godinu dana – izjavio je Željko prošle godine za Informer i otkrio da obe ćerke studiraju i rade.

– Starija Katja je u Majamiju. Mlađa Alisa već godinu i po dana povremeno odlazi u Kinu, gde se bavi modelingom. Vojin je u Beogradu i trenira u mojoj košarkaškoj akademiji.

Najstariji Filip nastavio je da pronosi slavu prezimena Rebrača na košarkaškim terenima u Americi. – Trenutno je na master-studijama i trenira na Univerzitetu u Ajovi. Kada je počeo da se bavi košarkom, stalno su njegovu igru posmatrali kroz mene, a on igra totalno drugu poziciju. To mu stvara dodatni pritisak. Međutim, on to odlično podnosi i skidam mu kapu, jer da sam na njegovom mestu, ne bih mogao da se izborim s tim. On je poseban momak, veliki je radnik. Završio je fakultet za tri godine i upisao master, vrhunski je student – pohvalio se ponosni otac.

Filip Rebrača rođen je 1997. u italijanskom gradu Trevizo, gde je njegov otac u to vreme imao angažman. Živeo je u raznim krajevima sveta, ali se u Americi odlično snašao.

Mislim da je bitno da imam karijeru i posle košarke. Ne želim da budem izgubljen, već da se negde zaposlim. U Severnoj Dakoti sam diplomirao ekonomiju, a u Ajovi završavam finansije. Kad se dan isplanira kako treba, ništa nije teško – poručio je nedavno Rebrača junior, koji je zaista mladić za primer.

hellomagazin.rs